De Volgende Kerstlook Meets Cynthia!

De kerstnummers blazen al uit mijn oordoppen, want het einde van Halloween is het nieuwe begin van de kerstperiode. Mening man is er nog niet mee bezig, maar mijn hersenen begonnen in de zomervakantie al aardig te ratelen. Mom probeer ik op te stoken om te gaan beginnen, bij Naab heb ik al een plek voor de boom uitgekozen en ik ben op een lampies zoektocht! I’m on a ROLL! De Volgende Kerstlook Meets Cynthia!

1

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Geen zorgen, de kerstlooks gaan nu ook doordeweeks verschijnen, want de Koning zit vol ideeën! Het lijkt nog ver weg, maar voordat je het weet staat die ouwe voor de deur met zijn schimmelvlok en klinken de zwarte pieten uit de pijp. Om bij het onderwerp te blijven, de kleuren van kerst zijn rood, groen, maar ook goud en blauw. De marineblauwe kleur past nauwkeurig bij kerst, want de donkere kleur is chic en komt goed naar voren!

IMG_4466

9-ingl

De producten die ik voor de kerst tutorial heb gebruikt:
– BE Creative Diamond Dew Foundation
– Ben Nye Neutral Set Colorless Face Powder
– Etos Finishing Powder
– Etos Blushstick 004
– NYX Blush Taupe
– NYX Ultra Pearl Mania White
– NYX Eyeshadow Space
– NYX Jumbo Pencil White
– INGLOT Marineblauw
– INGLOT Donkerbruin Mat
– ZOEVA Gelliner Denim Bar
– Kardashian Beauty Palette Kim’s Kardazzle
– ELF Flawless Eyeshadow Palette Beautiful Brown
– Golden Rose City Style Mascara
– MAX & MORE Nepwimpers
– Max Factor Excess Intensity 04
– Max Factor lipgloss Pristine Nude
– Wimperkrultang
– DUO Wimperlijm
– Essence Kajal Pencil All I Want
– Wattenstaafjes
– Catrice lipstick Be Natural

IMG_4480

IMG_4468

16-inglott

Niet iedereen gaat voor blauw, combineer het daarom met bruin, want bruin neutraliseert de ooglook! De subtiele vleug boven de binnenste ooghoek heeft iets en wat dacht je van de denim liner? SO FAB! Koele wangen en lippen, maar met een zachtroze lip kan het ook worden gecombineerd. Zelf ben ik er dol op, ik zit helemaal in de feestelijke sfeer!

Wat wil jij nog graag zien voor de feestdagen?

21 thoughts on “De Volgende Kerstlook Meets Cynthia!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *