OVERZICHT BEZOEKERSWEEK #2!

De inzendingen stroomde al in de zomervakantie mijn postbus binnen, maar helaas zit de Bezoekersweek van 2014 er alweer op! De meest uniekste en leukste passies kwamen voorbij. Niet alleen vrouwen namen dit jaar deel aan de week, ook een jongeheer was er tussen te vinden. Wil jij weten welke passies er dit jaar verschenen? Lees dan het overzicht!

Ribbet collage

unnamed-1

We trapte af met Eleonora die ons meenam in de wereld van larpen. Zelf was ik hier niet mee bekend, behalve dat ik het spotte op de Elf Fantast Fair, maar de dame in kwestie legde alles tot in de puntjes uit. De foto’s zijn waanzinnig en ook hun make-up is trouwens fabulous. LARP is haar grootste passie en daarom zeker de moeite waard om haar verhaal te lezen. Lees haar artikel hier!

unnamed-2

Muziek is iets wat vele op de been houdt, want als je wat mindere dagen hebt, kan jouw favoriete zanger jou opvrolijken. Zo lukt dat ook bij Stephanie die een enorme fan is van Micheal Jackson, maar ook een ontmoeting mocht hebben met zijn neefjes van 3T! Lees haar verhaal over de ontmoeting, hoe zij verliefd werd op MJ en de passie van Stephanie hier!

focacciavijg2

Eten is gezelligheid! Een blokje kaas met augurken bij het borrelen, een lekker hapje voor een filmavond met de meiden, maar echt koken doe je pas als je avondmaaltijden maakt. En dat is nog een werkje! Mirne ging op zichzelf wonen zonder kookskills en bereid nu vijf nieuwe gerechten per week. Hoe ze dat heeft geflikt? En hoe het haar passie is geworden? Lees haar artikel hier!

 

427695_10151160660266536_1196730833_n

Van een enorme dip naar iets wat succesvol verloopt, dat is een hoop werk, maar Kimberley flikte het! Van een goede masseuse naar een goedlopende webshop. Sinds kort heeft ze een nieuw doel in haar leven en deelt haar passie, maar ook keiharde feiten die iedereens ogen doen openen. Lees haar artikel hier!

Schermafbeelding 2014-11-10 om 05.02.07

Ze begon met het posten op Instagram, wilde toentertijd geen blog starten, deed het uiteindelijk toch en is verliefd geworden op het bloggen. Haar passie was al aanwezig, maar het kwam er nog niet uit, totdat Mariëlle haar site lanceerde en een nieuwe wereld voor haar ging open. Lees haar artikel + blog ondervindingen hier!

Alle passies die dit jaar waren ingestuurd waren AMAZING! Het maakt mij blij, gelukkig en vooral heel trots dat ik jullie artikelen op de website mag publiceren. De passies kan je proeven, de liefde die zij erin hebben gestopt lees je terug en daarvoor doen we het. Een passie is het mooiste wat er is, omdat het een drijfveer is. Het maakt mensen gelukkiger en inspireert anderen.

Bedankt voor jullie prachtige inzendingen en jullie bijdrage aan de bezoekersweek! 

Welk artikel vond jij leuk om te lezen? En wat is jouw passie?


5 Comments

 • Mirne

  11/11/2014

  Ik vond die van het larpen wel cool om te lezen. :D

  Reply
 • Evelien

  11/11/2014

  Super leuk! Leuk om zo verschillende mensen met heel verschillende passies te zien. Ik ga die van het larpen nog even lezen, lijkt me cool om te lezen!

  Reply
 • Michaela

  11/11/2014

  Wat leuk om te lezen allemaal! :D Die gerechten van Mirne zien er echt delicious uit!

  Reply
 • Irma

  12/11/2014

  Ik vind het een succes!
  Net zulke leuke artikelen als van de bezoekersweek van vorig jaar!

  Reply
 • Miss Mags

  12/11/2014

  Ik vond het artikel over larpen het leukst.

  Reply

Geef een reactie