Last week, I was thankful for.. #23

Het snotteren duurde voort, want ook deze week hingen de tissues aan mijn neus en spoorde ik vaker mijn bed op. Geen zorgen, want ik vond ook mijn make-up producten weer, ging aan de slag voor BK en ik had zelfs een officiële vrije dag, inclusief no social media! Ondanks dat was het drukker, niet alleen ging de grijze massa weer werken, want mijn camera maakte overuren! Last week, I was thankful for..

Roy Donders – Saints Row IV – kerstliedjes – Micheal Bublé – borrelen bij Sam – de lekkerste sandwich evur (recept komt!) – Person of Interest – mijn uitgebreide make-up stash – de bezoekersweek van BK – homemade kip in teriyaki saus – mannen in pak – gekrulde manen – Pinterest – het pakketje van Soap&Gift Shop – vrije dag – Sims 4 – 24Kitchen – logeren bij Naab – kleding wat naar wasmiddel ruikt – borrelen bij opa en oma – homemade sushi – klussen bij de Naab – ingeplande video’s – een lekker rustig weekje – leuke comments op YouTube – mijn Packers shirt – chocolademelk – scent chips branden – leuke pakketjes – Zwitsal wasmiddel – mijn klus  skills – alle items weer te hebben gefotografeerd.

Waar was jij vorige week dankbaar voor?

Bekijk hier artikel #22
Bekijk hier artikel #21

Bekijk hier artikel #20

Bekijk hier artikel #19

Bekijk hier artikel #18


5 Comments

 • Petra

  12/11/2014

  wat een heerlijke dingen om te ervaren en dankbaar te zijn…ook in mijn week zaten veel dingen om dankbaar voor te zijn, maar het hoogtepunt was toch de komst van de kleine Tess in mijn leven…

  Reply
 • Kiss & Make-up

  12/11/2014

  Mooi lijstje weer! Van scent chips branden word ik ook altijd happy :-) Heb er weer een paar nieuwe gekocht met oranjebloesemgeur, mmmmm.

  Reply
 • José

  12/11/2014

  Mooi lijstje, van chocolade melk kan ik ook altijd zo blij worden!

  Reply
 • Irma

  12/11/2014

  Oeh, ik ben heel benieuwd naar je recept! :D
  En ik ga heel snel wat chocolademelk maken!

  Reply
 • Miss Mags

  12/11/2014

  haha
  Roy Donders ;-) Dat kijk ik ook altijd.

  Reply

Geef een reactie