TALK: Chips in je nagellak. Eraf halen? Of laten rotten?

Mijn nagels groeien alleen in de vakantie krom, want tijdens school- en werkdagen is alles kort gesnoeid in verband met het kapot harken van anderen. Zodra those nails getting too long, vijl ik het netjes bij, maar met nagellak is dat een ander verhaal. Soms zit je met een chipje van een middag en het gebeurt ook weleens dat de laatste stippen nagellak na weken er nog steeds zitten. Hoe zit dat bij jou?

1-NAILS

Een basecoat eronder, lakken volgens de techniek om alles langer te behouden, vier dagen verder beginnen de witte randen zichtbaar te zijn. Tipwear is gespot, de eerste goede chips komen kijken en een dag later, soms al dezelfde dag haal ik het eraf. Gurl, als mijn nagels gaan chippen, dé shit is aan, want dat is het ergste wat er is. Je bent in een dikke haast om bij de belangrijkste afspraak van je leven te komen en dan ineens zie je dat je een stukje mis.. WOAH!

2-FOGAN-1024x768

Zodra je een stukje lak kwijt bent, ga je? Juist’em, pulken! Je bikt de nagellak van je nagelbedden af, want het kleine missende puntje gaat irriteren. Hoe meer je gaat krabben, want dat is wat je doet, hoe meer schade je aanricht. Niet alleen op de nagel die al doomed is, maar ook de rest gaat eraan!

5-BOURJOIS

De hompen nagellak vliegen om je oren, het gekras wordt luider en je nagels zien er niet meer uit. Beschadigde nagelbedden zijn het eindresultaat, maar dit heb je ook met het erop laten rotten van de lak. Ik ben schuldig aan het rondlopen met afgebladerde lak! Soms heb je gewoon geen zin om die snippers ervan af te halen. De geur, het gedoe en de hoeveelheid watjes. En dan hebben we nog niet eens over de pluisjes of de randen nagellak die in de huid trekt gesproken. Thuglife.

5-neon-e1366659279832

Hoe sneller mijn nagellak chipt, hoe later ik het van mijn handen verwijder. De grootste irritatie op nagelgebied is toch wel het snelle chippen van een net aangebrachte nagellak die er gewoon perfect op zit. Eens? I KNOW RIGHT! Je wilt toch nog even genieten van de kleur en voordat je het weet is de nagellak er zo ver afgerot dat je een nieuwe kleur kan aanbrengen. Of je gaat er gewoon overheen.. sins.. sins!

Haal jij je nagellak er snel vanaf? Of laat je die shit rotten?


13 Comments

 • Kiss & Make-up

  14/11/2014

  Zodra ik een chip zie MOET mijn nagellak er af. Ik vind dat echt zo’n vreselijk zicht, van die afgebladderde nagellak. Ziet er ook onverzorgd uit.

  Reply
 • Evelien

  14/11/2014

  Het ligt eraan! Soms ben ik zo druk een paar dagen lang dat ik “die shit laat rotten” en het er meestal afpeuter (I know, baaad). Maar mééstal haal ik het eraf en flikker ik er een nieuw kleurtje op!

  Reply
 • femketje

  14/11/2014

  haha ik las het als chips (eetbare chips) in je nagellak :’)

  Reply
 • Paola

  14/11/2014

  Meestal haal ik het er wel redelijk snel vanaf! Vind het zelf altijd storend als ik het niet doe..

  Reply
 • Shanti

  14/11/2014

  Als mijn nagellak chipt en het is een opvallende kleur ga ik pulken etc. Weg ermee dan haha! Bij een minder opvallend kleur kan ik er nog wel afblijven, maar bij een opvallende kleur…

  Reply
 • Miss Mags

  15/11/2014

  Ik haal het er snel van af, wissel nogal snel van kleur etc

  Reply
 • Irma

  16/11/2014

  Oeh, ik had dit van de week nog en binnen 3 uur had ik van al mijn nagels de lak eraf gepulkt. Maar het MOET er dan gewoon altijd af van mij. Maar voortaan toch maar gewoon met nagellakremover..

  Reply
 • Eilish

  16/11/2014

  Ik laat die shit rotten hahaha! Want ja ik kan mn rechterhand niet gebruiken en nagellak erop en eraf halen is dus nogal een klus. Lees ik lak ze met het kwastje in mn mond.. haha

  Reply
  • CynthiaKoning

   17/12/2014

   Wow, wat een discipline om toch je nagels te lakken. I like that!

   Reply
 • Tjuly

  18/11/2014

  Ik kan er niet tegen, zodra ik iets afgebladderd zie ga ik helaas pulken.. wat er niet altijd beter op wordt.. Denk aan de helft van de glitterlak die er nog lang niet klaar voor is om verwijderd te worden… Maar ’s avonds op de bank werkt het wel weer heerlijk relaxend.. stom, sloom series kijken en aan mijn nagels pulken.. :o

  Reply
 • Poonpo

  26/11/2014

  I loved that Green nails very much .

  Reply

Geef een reactie