Sims 4 Meets Cynthia!

De één groeit op met toverstafjes van Harry Potter, smekkies van de toverende knaap, maar de ander gaat voor The Hunger Games als je van de afgelopen jaren bent. Twilight was daar ook één van, maar de Koning deed het natuurlijk anders. Het was een betoverende avond, helemaal toen Sint Maarten voor de deur stond, want ik ging niet meer langs de deur, omdat ik HOOKED was aan  het levenssimulatie- en strategiespel. Mijn verslaving was begonnen.. Sims 4 Meets Cynthia!

IMG_4889

Het was een magisch moment als we achter de computer de Sims mochten spelen, want toentertijd had je Gerda Groentje met haar man Gijs Groentje, die zich hadden gevestigd in een starterswoning. Je kreeg uitleg, vervolgens kon je aan de slag en startte het spel, maar ondertussen had je hulptips + waarschuwingen, bijvoorbeeld dat je niet je Sim moest verdrinken in het zwembad. Oh.

De uitbreidingen vlogen om je oren, helemaal toen Sims 2 aanbrak. Men was boos dat het niet hetzelfde was als nummer één, maar ook het vervolg van Sims 3 kreeg kritiek. Terwijl de trilogie die nog een extra uitbreiding kreeg uitmuntend was! Bij elke nieuwe uitbreiding of een vernieuwde versie sprong ik een gat in het dak, moest wennen aan de nieuwe Sims, maar elke keer was ik dik tevreden. Sims 4 kwam enkele maanden geleden uit en ik kreeg opnieuw de eer om weer kennis te maken met het spel. Vier edities verder, vier hele spellen en vier nieuwe ondervindingen. De Sims 4 in één woord: MIND-BLOWING!

IMG_4874

Nieuwe emoties, veel meer humeur standen, meer opties als het aankomt op de communicatie en interactie met anderen. Ze spelen heel erg in op de mood van jouw Sim, waardoor je in een verliefde fase meer opties hebt met de persoon die jij op dat moment aantrekkelijk vindt. Een geïnspireerd persoon kan bloggen! JA. BLOGGEN GUYS! Ze kunnen bloggen over hun gevoel als er iets is gebeurt, grappen schrijven en dingen op het web opzoeken. Meer opties, nog realistischer en moderner.

Schermafbeelding 2014-11-14 om 23.42.15

Toentertijd maakte ik voor het eerst mijn Sim aan, publiceerde de foto op Instagram en wilde graag haar namaken. En waar kan dat beter dan in een Meets Cynthia?! Een zachtroze look, maar toch ook wat paarsig, veel wimpers, eyeliner en rozetinten op de lippen en haar wangen. Een volle kop met haar in een blonde kleur, inclusief those killer brows! LET’S DO THIS!

IMG_4867

Voor de look moest ik eerst de boel primen, bij de Sims hebben ze dat niet nodig, maar wij helaas weer wel. Zelf ging ik voor de I Love Stage Eyeprimer van Essence, maar om de kleur op het ooglid nog meer te laten spreken bracht ik ook het NYX Jumbo Pencil White aan. Deppend met FAME van MUS over White heen en in de binnenste ooghoek. FAME is een glanzende zalmkleur met een roze ondertoon.

1-re

Gebruik een matchende oogschaduw onder je wenkbrauwbot als highlighter, maar ook het blenden. Een modderige kleur in de arcadeboog, maar wel met een grijze ondertoon, afkomstig uit de Revlon Colorstay 16H Eyeshadow Quad. Goed omhoog blenden, naar binnen, iets meenemen in de outer v, maar ook onder het oog. De roze in de crease, wat in de binnenste ooghoeken en rustig vervagen.

IMG_4868

4-re

Geloof het of niet, maar het prachtige exemplaar van de Too Faced Natural Eye Palette was ook weer aanwezig. Onder het stof vandaan vond ik Sexpresso voor in de outer v die ik naar boven blendde + royaal onder het oog. Winged eyeliner erop met de gelliner van Maybelline, thightlining met het zwarte potlood van TEEEZ en nog de wimpers krullen, voordat de nieuwe mascara van de HEMA erop ging + wat van de Golden Rose City Style Mascara! Oh, niet te vergeten het potlood van Anastasia in I Camilla. OH OH OH! Nepwimpers van de Action erop, helemaal compleet.

IMG_4884

IMG_4880

Opzoek naar een mattende roze koraalkleur in mijn stash, voor op de lippen en daar kwam Forever Lolita te voorschijn. De Lipfinity van Max Factor blijft urenlang goed op de lippen zitten, maar ditmaal gebruikte ik niet de balm, maar de lipgloss Glow Peach van hetzelfde merk. Wat shapen met de NYX Blush Taupe en de ELF Blush op de wangen met de prachtige gouden shimmer, namelijk Glow!

IMG_4885

Het icoontje moest er natuurlijk ook bij! Iedereen wordt blij van de Sims, vandaar dat mijn gemoedsstand ook extra groen is! Volle balken is een happy Sims. De nieuwe Sims 4 is een leuk cadeau voor de feestdagen, een aanrader voor elke gamer of een Simliefhebber. Je zal moeten wennen aan de nieuwe opties, maar als je eenmaal door hebt hoe het nieuwe spel werkt.. Je bent verkocht! De Sims 4 is online verkrijgbaar bij Origin voor €59,99!

Heb jij de Sims 4? En wat vind jij ervan?


15 Comments

 • femketje

  15/11/2014

  ik heb ‘m zelf nog niet maar ben al jaren hooked geweest aan de andere sims :D

  Reply
 • Silke

  15/11/2014

  GEWELDIG DIT! En inderdaad het spel is ook fantastisch. Je look is weer prachtig. :D

  Reply
 • Astrid V

  15/11/2014

  Haha leuk!

  Reply
 • Kirsty

  15/11/2014

  Ik heb zelf de Sims 4 nog niet geprobeerd, maar ik wil hem uiteindelijk wel weer aan gaan schaffen, want ik vind de Sims altijd leuk om te spelen :)

  Reply
 • Lotje

  15/11/2014

  Ik vind de sims ook geweldig! Ik heb alle uitvoeringen gehad, dus deze wil ik ook nog heel graag! Mooie look is het, de nepwimpers zijn echt geweldig mooi! XOXO

  Reply
 • Paola

  15/11/2014

  Hele mooie look! Ik vind de lip kleur je heel tof staan!

  Reply
 • Marloes

  15/11/2014

  Haha, wat heb je dat leuk gedaan zeg! En wauw je look is fab! As usual :-)! En Forever Lolita is echt een prachtige kleur zeg. Staat je top! Ik ben dol op The Sims, dus maar eens snel een kijkje nemen! X

  Reply
 • Miss Mags

  15/11/2014

  leuke look ! ik heb de sims 4 ook nog niet, maar weet nog niet zeker of ik die ga kopen.

  Reply
 • Birte

  16/11/2014

  Ik ben een héél grote fan van The Sims 4. Ideaal om te spelen op een lazy sunday als vandaag!

  Reply
 • Irma

  16/11/2014

  Ah wat leuk! Je sim is echt gorgeous!
  Ik wil het spel al sinds het uit is, dus ik denk dat ik mezelf tijdens de feestdagen er maar eens op ga trakteren :)

  Reply
 • Demi

  16/11/2014

  Wat leuk! Mooie look heb je gemaakt!

  Reply
 • alexa

  16/11/2014

  Toffe look!!

  Reply
 • lisa

  17/11/2014

  Haha super leuk gedaan dit weer! Ik heb meteen zin om weer te simsen haha.

  Reply
 • Bouchra

  18/11/2014

  Haha superleuk gedaan! Toffe look X

  Reply
 • Poonpo

  26/11/2014

  Looking like a Cinderella :) very beautiful

  Reply

Geef een reactie