VIDEO: Shoplog Action, Kruidvat en de Lidl november 2014!

Het gevaarlijke aan winkels met schappelijke prijzen is dat je alles pakt, wat je pakken kan! Over twee weken zitten we in mijn favoriete periode, namelijk de decembermaand. Vandaar dat de Koning al op stap was om enkele items aan te schaffen voor de DIY’s, maar ook de benodigdheden van het koninklijke leven werden aangeschaft. Check mijn shoplog van november 2014 out!

Schermafbeelding 2014-11-14 om 15.12.46

Klik hier als je de shoplog niet kunt bekijken.

Had je daar over nagedacht dat je zelfs een deodorant moet aanpassen als je over ging naar proefdiervrije producten? Bizar toch? Maar ik heb het gedaan! Ze zijn goedkoper, van betere kwaliteit en bevatten geen alcohol. Het inpakpapier voor een paar centen en wat lint voor twee euro. De pakjes komen versierd onder de kerstboom, want Santa ain’t gonna do it himself. De overige items waren ook echt een musthave en het is weer eens wat anders dan een Primark of make-up shoplog!

Heb jij al inkopen gedaan voor de kerst?


12 Comments

 • Kirsten

  16/11/2014

  Oh girl, ik hou van je filmpjes! Al zag ik net dat ik nog geen member van de koningcrew ben :O Oh NO….. dus even geabonneerd oh yeah! <3 Nice stuff you got ;D Ik hou van kerst, ik draai al een aantal maanden ALL I WANT FOR CHRISTMASS! <3

  Reply
  • CynthiaKoning

   17/12/2014

   Oh, shame on ya garl! Gelukkig ben je nu een gewaardeerd lid! <3

   Reply
 • Birte

  16/11/2014

  Hahahaha, leuk filmpje alweer Cynthia. En coole spullen heb je gekocht :-). En serieus: nog een grote kerstfan alhier!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  16/11/2014

  Haha, je bent echt Kerst-obsessed! :-) Maar dat mag. Kerstmis is zo’n leuke tijd van het jaar! Ik tel ook al af. Maar Kerstmuziek zal je hier zelden horen, buiten misschien Mariah Carrey ;-)

  Reply
 • femketje

  16/11/2014

  haha geweldige shoplog weer :D wij zouden echt eens samen moeten gaan shoppen :’) zou hilarisch worden

  Reply
 • Vanessa

  16/11/2014

  Haha, wat een leuk filmpje weer. Ik zie je zo graag bezig! :) Leuke shoplog ook. Ben gisteren nog naar de Action geweest en heb superleuke kerstspulletjes gekocht. Ik koop trouwens ook opladers in de Action, ergens anders zijn ze megaduur. De deodorants van Kruidvat heb ik ook al gehad, ze ruiken lekker en ze zijn goedkoop. Meer moet dat niet zijn, toch? Fijne zondag! x

  Reply
  • CynthiaKoning

   17/12/2014

   Leuk om te horen Vanessa, dankjewel! :) Klopt, zolang ze de zweetlucht maskeren, ben ik allang blij!

   Reply
 • Dhini

  16/11/2014

  Leuk aankopen

  Reply
 • Manon

  16/11/2014

  AHAHAHHAHAHA jij bent zo leuk <3 leuke aankopen heb je gedaan

  Reply
 • Poonpo

  26/11/2014

  Perfect video :D

  Reply

Geef een reactie