Lush Reiniger Bûnche De Noël!

We genoten van een lange nazomer met heerlijke temperaturen die tot diep in de nacht schappelijk waren voor de novemberdagen. Helaas is het mooie weer voorbij, gaan we de guur en ijzel tegemoet, waardoor ons porseleinen huidje aardig op zijn flikekr krijgt. De barsten willen zich gaan vertonen bij menig man, maar als we nou allemaal aan de Bûnche De Noël van Lush gaan, kunnen we heel wat huidjes redden!

IMG_9159

Lush heeft een uitgebreide collectie als het aankomt op gezichtsverzorging. Van maskers tot aan tonics, speciale toners en maar ook moisturizers bevinden zich in hun assortiment. De reinigers zijn ook van de partij, want Bûnche De Noël is daar één van! Het komt in het bakje van 100g, net zoals de maskers. Heb je trouwens vijf van dit soort potjes, dan mag je een gratis vers gezichtsmasker uitkomen zoeken bij het inleveren van de bakjes!

IMG_9160

Matzwart met een schroefdop, daarop staat een sticker met de ingrediënten van het product en vaak bevinden zich op de producten nog stickers van de persoon die het product heeft gemaakt! De reiniger bestaat het grotendeels uit gemalen amandelen en porseleinklei die de huid diep reinigen, maar ook polijst het de dode huidcellen weg.

IMG_9162

Het product ontving ik ooit in de GLOSSYBOX van het gave Lush event toentertijd – check hier de vlog! – maar het product bleef een langere tijd liggen. Waarom? Ik wist niet hoe het in zijn werking ging, totdat ik het opzocht + de informatie erbij vond wat het product nou werkelijk inhield. Het is een gezichtsreiniger die je kunt gebruiken, nadat je je make-up hebt verwijderd! Zodat je nog de overtollige resten verwijderd + de huid goed schoonmaakt.

IMG_9161

IMG_9163

Bûnche De Noël ruikt goddelijk! De amandelen doen mij aan spijs denken wat je in gevulde speculaas of koeken kunt vinden, wat mij weer aan de Sint doet denken. Alsof het in de geschikte maand werd uitgebracht, maar gelukkig kun je dit item het hele jaar door bestellen! Een zoete geur van amandelen dringt door in je neus, waardoor je ook wat stars ruikt van klei. Goddelijk zeg ik je, goddelijk!

IMG_9168

De structuur van de reiniger is ook anders dan je gewend bent, daarom nog unieker om dit uit te proberen! Het is korrelig, maar ook weer heel vast en compact. Pak een stukje van de hoop af, wat druppels water erbij, meng tot het een pasta is en masseer dit op je gezicht, nadat je al je make-up hebt verwijderd, want dit doet het product namelijk niet. De olie van de gemalen amandelen en de cacaoboter, maar ook de etherische oliën verschuiven dit alleen maar. Probeer ook je ogen te vermijden. Oh. Dit heb ik niet gedaan, omdat ik schrale plekken had rondom mijn ogen, vandaar dat ik met de Bûnche De Noël eroverheen ging. Geen irritatie, maar wel een zachte huid en zeer gevoed!

IMG_4023

Mijn huid reageert enorm goed op de reiniger, omdat ik na mijn SFX overdosis heftig reageerde op alles wat in de buurt kwam, maar Bûnche De Noël daarentegen juist niet! De gemalen amandelen masseren het huidoppervlak, de oliën worden opgenomen en het reinigt uitstekend. Ik probeer het af te wisselen met andere items, zodat ik er balans in houd, maar THIS STUFF IS AMAZING.

Lush staat erom bekend dat zij prachtige vegan producten hebben, niet op dieren testen, maar er keihard tegen vechten en op vele punten winkels hebben zitten. Geen winkel in de buurt? Maak dan gewoon gebruik van de website waar je ook de Bûnche De Noël van Lush kunt vinden voor €10,95!

Heb jij het product weleens geprobeerd? En wat is jouw mening hierover?


8 Comments

 • Tineke

  17/11/2014

  Nu maak je mij wel heel nieuwsgierig, ik ben sowieso al gek op alle Lush producten.
  Liefs

  Reply
 • Kirsten

  17/11/2014

  Ohh dit lijkt me goddelijk! (: ik heb nog nooit zo’n soort product van LUSH geprobeerd, eigenlijk ben ik alleen bekend met de bruisballen haha!

  Reply
 • Ik ben gek op deze reiniger, en ben dan ook zo gelukkig dat ie nu weer in de winkels ligt! Ik heb al weer ingeslagen ;)

  Reply
 • lisa

  17/11/2014

  Deze vond ik zelf ook heel prettig!

  Reply
 • Dhini

  17/11/2014

  Die is goed!

  Reply
 • Maroussia

  17/11/2014

  De reinigers van de Lush zijn heaven! :) Fijne review ;) x

  Reply
 • Irma

  18/11/2014

  Oeh, hoe je de geur beschrijft! Je maakt me heel nieuwsgierig :)

  Reply
 • Kaylani

  28/11/2014

  Deze vind ik zooooooo fijn!

  Reply

Geef een reactie