Leuke achtergronden voor kerstmis!

Kan je het geloven dat het over enkele weken gewoon kerstmis is? Ik namelijk niet! In de zomervakantie was ik al druk bezig met het plannen van mijn decembermaand. Hoe dichter bij het kwam, hoe meer ik in de stemming kwam, maar niet alleen mijn hoofd moet in de kerstsferen zijn, maar ook de omgeving. De Koning brengt veel tijd door op haar computer, ook die moet natuurlijk worden versierd! Check hier de leuke Christmas backgrounds out!

1

Ik houd ervan om eens in de zoveel tijd mijn achtergrond te vernieuwen, zowel op mijn computer, als op de iPad en mijn smartphone. Het werkt verfrissend, maar je ziet ook weer afbeeldingen die je kwijt was of vergeten op je bureaublad terug. Daarnaast werkt het voor mij inspirerend!

2

Grote kerstballen met de size van een klein huisje, midden in de grote stad van New York City. De gouden gloed die over de stad valt in december is magnificent. Het magische gevoel doet mij aan Home Alone denken.

3

Gouden kerstballen met glitters op een normaal formaat voor in de kerstboom met gift wrapping slingers en prachtige ornamenten. Het feestelijke gevoel komt op de foto goed naar voren, want laat die eerste kerstavond maar kopen!

4

Niet zo van de kleur? Ga dan voor de zwartwit variant! De lampjes van de kerstboom zijn zichtbaar aan de rechterkant en de rest is kerstversiering. Het heeft wat, is iets anders, maar toch nog in de feeststemming.

5

Blauwe ijzige ballen met een lichte ondertoon in de foto.  Opnieuw enkele sierlijke decoratie bekleed met glitters en ook in de lichtblauwe kleur die aansluit op de rest van de items.

6

Als je aan kerst denkt, denk je naast de kerstbomen, het lekkere eten, familie, cadeautjes, gezelligheid en drank, ook aan sterren! Verschillende nummers hebben het over de sterrenhemels, een ster wordt ook als piek gebruikt – ook bij ons in de boom! – maar de herfstkleuren warmen de foto goed op!

7

Mijn kerstboom wordt later crème met goud, for sure! Helemaal met de ballen als op de bovenstaande foto bedolven in glitters met linten en andere prulletjes. FAB.

8

De bovenstaand kerstbal doet mij aan onze boom denken, want Mom heeft ook rood en bordeauxrode ballen met een gouden doodle erop. Rood associeer je automatisch met kerst, vooral met de groene kleur erbij!

9

Wie is er al bezig met inkopen doen? Want ik ben namelijk al begonnen! Dit jaar wil ik ook het inpakken naar het volgende niveau tillen, namelijk level Amerikaans. De prachtige grote strikken of het inpakken met kranten, letters, poppetjes en frunnikies. Paars en lavendel inpakpapier met schattige lintjes.

10

Aaaaah, dit doet mij aan vroeger denken! Mijn kerstboom had namelijk deze lampjes die je elk jaar weer uit de knoop moest halen. Maar hey, die vrolijke regenboogkleurtjes, daar heb je het voor over!

11

Een pakketje wat ingeplakt is met goud inpakpapier, versiert met gouden linten en omringt door gouden kerstballen die op een ondergrond liggen van een sliert met kralen. Die zie je trouwens ook altijd in bomen.

12

Champagne glazen zijn naast de whiskey glazen, de mooiste glazen die er zijn! Het geeft alles een   ceremonieel tintje, inclusief het cadeautje met de kerst ornamenten erbij.

13

Een dennenboom gevuld met rode kerstballen en gouden versiersels in de boom. Dit wordt sowieso mijn screensaver voor enkele dagen, omdat ik er zoveel wil, wissel ik om de zoveel tijd, moehaha. SMART PLAN.

14

Gouden kerstbal met gouden glitters, een lintje en natuurlijk de kerstlampjes op de achtergrond die voor het sfeerlicht zorgen. Gorgeous.

15

We gaan weer naar buiten waar de kerstboom gemaakt van lichtjes op je staat te wachten, de fenomenale omgeving, met het water waar alles op weerkaatst. Christmas mind is blown. 

16

Mijn achtergrond is gevonden voor de kerstdagen! Van vrolijke frisse kleuren tot aan de warme kersttinten die je verwacht met de heerlijke dagen die wij hebben. De kerstballen komen overal in terug, net zoals de pakjes met de sierlijke linten. Laat die periode maar aanbreken!

Heb jij al een Christmas background?

6 thoughts on “Leuke achtergronden voor kerstmis!

  1. Leuke achtergronden! Kan niet wachten totdat het weer zover is, altijd zo gezellig! Die tweede “Special effect” look in de siderbalk is trouwens echt súper mooi. X

  2. You inspire me! Ik heb net die foto met goud-glitterende kerstballen als achtergrond ingesteld. Maar al die kerstfoto’s zijn gorgeous!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *