TALK: De outfit voor kerst? Of toch niet?!

Las ik nou in de comments dat sommige al hun outfit hebben voor oud en nieuw? Oh my god, ik was dat feest vergeten! Is het een feest? Noem je dat zo? Anyway, de kerst! Ik hang nog steeds op zijn kop met mijn handen in het haar, want wat doet de Koning aan?! Ik verander elke week van gedachten, dankzij Bonprix!

4-CHRISTMASS

5-CHRISTMASSS

Als eerst zou ik gewoon voor een bordeaux rode broek gaan, maar ergens kriebelt het ook heel erg om een mooie classy dress te dragen. Ga ik mijn bazentrui inruilen voor iets elegants? Toch ging ik kijken voor enkele kerstjurkjes en spotte meteen op de vijfde rij al een dress die ik graag even zou aan willen trekken. Boobs showing, legs showing, mooie strepen met kleuren.. I WANT TO TRY IT ON! 

Natuurlijk combineer ik dat met mijn eenvoudige peeptoe heels met daarop een schattig strikje en een berry lipstick. Krullen? Of geen krullen? Het heeft namelijk een open hals, maar de dame in kwestie draagt het ook op die manier. IT’S SO FAB! De pin up look past hier het perfectst bij, helemaal als je een eenvoudige ring erbij draagt met een schitterende steen.

En toen spotte ik de pailletten jurk, maar vorig jaar droeg ik ook al zoiets. Zou ik het nog een tweede keer kunnen dragen? Helemaal nu ik de glitter heels heb? Dan match ik mooi met wat sprankelende items op de ogen of juist een catchy lipgloss, diamanten in de oren en de glitter clutch die ik toentertijd kocht. Check hier mijn outfit van vorig jaar! Zou het kunnen? Geen goud, maar donkerbruin!

yfty

Oh god, ik twijfel enorm! Zelf zie ik mij weer rondhuppelen op blote voeten met een panty in mijn eigen huidteint en daarop de glinsterende pailletten in het licht van de kerstboom. Het schittert als een malle, maar het is de ultieme jurk voor de feestdagen. Stiekem wil ik de jurk in het groen, ook rood, maar aan de andere kant, donkerbruin, die staat nog op mijn wishlist!

Het begint te kriebelen! Het liefst bestel ik alle jurken, trek ik ze aan om te kijken of ik erbij kan matchen of niet. Thank god heb je van die handige modellen, zodat je kunt zien hoe de jurk eruit ziet op een menselijk lichaam, maar het brengt de Koning echt van haar a propos.(=apprapoo.) Help mij de knoop door te hakken!

Welke kleur vind jij het mooist? En welke jurk moet het worden?


11 Comments

 • Maroussia

  21/11/2014

  Ik vind het jurkje zonder palette het mooist! Bonprix is echt een fijne webshop ^^ x

  Reply
 • Denna

  21/11/2014

  Dat zwarte jurkje met pailletten, zo mooi! Ik ben echt benieuwd welk jurkje het gaat worden, maar ik weet zeker dat iedere je mooi zal staan!

  Reply
 • Ik zou ook voor het zwarte jurkje met pailetten gaan! Lijkt me prachtig.

  Reply
 • Manon

  21/11/2014

  Ik zou voor dat zwarte jurkje met pailetten gaan.

  Reply
 • Lisa

  21/11/2014

  Die witte of zwarte vind ik het mooiste! :)

  Reply
 • Irma

  21/11/2014

  Oeh, die donkerbruine! I like!

  Reply
 • Lotje

  21/11/2014

  De glitter jurkjes blijven natuurlijk altijd leuk, maar ik vind de bovenste met het roze toch wat specialer!! XOXO

  Reply
 • Dhini

  21/11/2014

  Staat je leuk! Feestelijk jurkje

  Reply
 • Eilish

  21/11/2014

  Leuk jurkje! Ik heb een rodeeee :D

  Reply
 • Poonpo

  26/11/2014

  Love your golden dress , looking amazing hot :)

  Reply

Geef een reactie