Mysterieuze kerst Meets Cynthia!

De kerst is een mysterieuze tijd, want wanneer komen die pakjes nou onder de boom? Hoe komen ze in godsnaam in het huis? En waarom mis je toch net altijd die ouwe knaap op de slee? Heb je weleens rendieren gezien? Behalve die plastic beesten op de kerstmarkt? Donkere tijden die voorbij vliegen, daarom een Mysterieuze Kerst  Meets Cynthia!

IMG_4795

Niet alleen goud en rood komen aanbod met de gezellige daagjes, want ook marineblauw, donkerpaars en zelfs bordeaux zijn van de partij. Je staat in de spotlights en met de lampen op je gezicht begint het langzaam te smelten. Tenzij je primers heb gebruikt en gelukkig gebruikt de Koning deze dagelijks. Als eerst de I love Stage eyebase van Essence met daaroverheen het NYX Jumbo Pencil in White op het ooglid en ietsjes in de ooghoeken.

IMG_4779

1-inglottt

Het INGLOT Freedom System erbij, de bordeaux in de buitenste en binnenste ooghoeken, zodat de Wet N Wild Knock On Wood op het middelste gedeelte van het ooglid kon. Samen blenden, blendtrucje toepassen en met de Catrice Absolute Nude Eyeshadow Palette depte ik wat bruine oogschaduw in de arcadeboog, zodat de boel werd geneutraliseerd. NYX Eyeshadow Walnut onder het oog en wat in de crease.

IMG_4775

Op de waterlijn ging ik voor de Max Factor Excess Intensity liner in 04, maar ook even tussen de wimpers om de lege plekken op te vullen. Maybelline gelliner black voor de winged eyeliner en de wimpers krullen voordat ze werden voorzien van een laagje Golden Rose City Style Length Mascara en de nieuwste HEMA Mascara (Review komt nog!). Nepwimpers erop plakken met de DUO Lash glue en nog een laagje van dezelfde mascara eroverheen.

IMG_4800

Voor de lippen ging ik voor een simpele lipliner van Miss Sporty in de kleur Toffee 010. Een prachtige donkere kleur voor op de lippen, wat bruinig, inderdaad een toffeekleur, maar toch een my-lips-but-better-lippotlood! NYX Blush Taupe voor het op de achtergrond brengen van enkele oppervlaktes, Bellàpierre Mineral Blush Desert Rose op de appels van mijn wangen en geen highlighter. JA. I KNOW.

IMG_4781

IMG_4799

Geen zorgen, want de tutorial komt ook in een video variant! Het heeft een mysterieuze touch door de bordeaux tinten, maar ook weer heel aardeachtig vanwege de bruine kleuren die erin zijn verwerkt. De nepwimpers, ik blijf het zeggen, maar de Action knallers zijn mijn favoriet!

Welke kerstlook wil jij nog graag zien? En draag jij vaak nepwimpers?


16 Comments

 • Natascha

  22/11/2014

  Wat een prachtige look weer! En die wimpers zijn echt prachtig. Ik heb ze ook gekocht bij de Action maar ik heb er een dingetje mee. Ik kan überhaupt slecht nepwimpers aanbrengen, dus meestal laat i k het dan maar ;)

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  22/11/2014

  Die bordeaux kleur is echt prachtig !

  Reply
 • Irma

  22/11/2014

  Wauw, wat een mooie kleuren! Bordeaux is echt een perfecte kerstkleur :)

  Reply
 • Kiss & Make-up

  22/11/2014

  Schitterende look, vind de kleuren echt geweldig mooi.

  Reply
 • Natasja

  22/11/2014

  Echt super mooi en super zacht. I love it :) Ook mooi dat bruine eronder!! En nee, ik draag eigenlijk bijna nooit nepwimpers.

  Reply
 • femketje

  22/11/2014

  woah zo gorgeous :D

  Reply
 • Charissa

  22/11/2014

  Flawless! Echt hele mooie kleuren.

  Reply
 • maroussia

  22/11/2014

  Wat een geweldige look! Krijg door jou looks nog meer zin in kerst ^^ Zou je misschien tips willen geven over kerstlooks. Ik heb altijd geen idee welke kleuren ik moet gebruiken om mijn look specialer te maken! x

  Reply
  • CynthiaKoning

   16/12/2014

   Dat is leuk om te horen, dankjewel dame! Ik ga er een artikel over maken hoe je je kerstlook op kunt spicen!

   Reply
 • debby

  22/11/2014

  Prachtig dat bordeaux op de ogen vrouwe! I like

  Reply
 • Mjay

  23/11/2014

  Oh wauw! Van deze look ben ik echt fan! :-) Vind nepwimpers wel mooi enzo maar ik kan er echt niet mee geworden :-(

  Reply
 • Prachtige look, ik hou van bordeaux tinten!

  Reply
 • Poonpo

  26/11/2014

  Looking completely stunning in this makeup :)

  Reply
 • Lisa

  27/11/2014

  Staat je prachtig! Ik vind je ooglook erg mooi in combinatie met je haar. Op de één of andere manier staat het super mooi samen!

  Reply

Geef een reactie