VIDEO: What’s in my makeup bag!?

Van slaapfeestjes tot aan overnachtingen bij de anderen broeders. Mijn vrouwelijke bro’s waren maar al te nieuwsgierig als ik mijn make-up te voorschijn haalde. Samen kijken naar de producten, vertellen wat mijn favorieten waren, maar bij het mannelijke bro’s kreeg ik rare blikken toegeworpen. De wimperkrultang was ook een raar ding wat ik maar niet moest gebruiken. WHAT’S IN MY MAKEUP BAG BABY!

IMG_2188-1024x768

 Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De producten die voorbij kwamen in de video:
120 Smoke and Fire Palette
– MAX & More Nepwmipers
– Schaar
– DUO Lash Glue
– Kardashian Beauty Kim’s Kardazzle Palette
BE Creative Makeup Photo Finishing Primer
– Kam
NYX Blush Taupe
ELF Flawless Eyeshadow Beautiful Browns
– Make Up Store Microshadow White
– ETOS Blush Stick
– Essence I Love Stage Eyeshadow Base
– Golden Rose City Style Mascara
Max Factor Clump Defy Mascara
– Catrice Be Natural
– Max Factor lipgloss
Wimperkrultang
BE Creative Makeup Diamond Dew Glow Foundation 001
– Maybelline Gelliner Black
– NYX Eyeshadow Space
– Essence kajal pencil All I Want
Max Factor Excess Intensity Longwear liner 04
ETOS Finishing Powder
– Sleek Palette Au Natural
INGLOT Freedom System Palette Marineblauw
– Wattenstaafjes
– Andrelon haarspray Volume + Fixatie
– Haarspeldjes
– Melkmeisje Verfrissend Waterlelie
– Eigengemaakte crème van Mam

De kwasten die zichtbaar waren:
– Maybelline Gelliner penseel
– Roze kwastenset van eBay -> blush brush
Boozyshop Flat Kabuki brush
– Etos waaier kwast
– Zoeva Eyeshader
ELF Eye Blending Brush
Sigma Eye Shadow Brush
– MAC Kwastenset van eBay -> oogschaduwkwast
– ELF Angle Brush
– J’ouvert Cosmetics blending brush
– J’overt Cosmetics platte brush
Sigma Tapered blending brush
Boozyshop blending brush
– Nailart penseel
– Zoeva Soft Definer
Sigma Large Angle Contour
Sigma Precision Angle Kabuki
Sigma Large Powder

IMG_4480

En maar klagen dat mijn rugtas zo zwaar was! Logisch met al die items die ik met mij meesjouw. Je kunt niet zeggen dat ik er niet klaar voor was, want eenmaal toen de look in elkaar zat, was ik zeer tevreden. Volgens mij heb ik dezelfde items gebruikt zoals ik hier al had opgeschreven, maar bij thuiskomst veranderde mijn plannen, maar later in de week nam ik wel de look op die je hier kunt bekijken!

Neem jij ook altijd veel items mee? En wat zijn jouw must haves?


3 Comments

 • femketje

  23/11/2014

  dat 120 palette is awesome :D geweldige video weer XD

  Reply
 • Poonpo

  26/11/2014

  I can say its not a makeup bag , its a dream bag :D LOL

  Reply

Geef een reactie