Budget MAX & MORE Eyelashes! (+looks!)

De feestdagen komen eraan, je wilt wat groter uitpakken en de mooie nepwimpers op de ogen plakken. Helaas komen ze of in één soort, natuurlijk de extreme variant, zijn ze te duur of nauwelijks verkrijgbaar. Totdat ik in de Action het vernieuwde pak van de MAX & MORE Eyelashes in de schappen zag liggen!

IMG_4149

IMG_4150

Nepwimpers plakken is een techniek wat je onder de knie moet krijgen. Koop daarom de goedkoopste nepwimpers die je tegenkomt, zodat je de truc kunt leren. Het drie pack is vernieuwd, want een jaar of twee geleden had je namelijk nog de grotere verpakkingen van MAX. Nu hebben ze een kleine change aan het uiterlijk gedaan, inclusief de naam. Het is een stuk kleiner, maar nog steeds zwart met wit en vrij simpel.

IMG_4152

IMG_4153

Vaak worden lashes gemaakt van synthetisch materiaal en volgens mij zijn ook deze hiervan gemaakt. Opnieuw zitten er drie soorten in, zowel hele extreme en grove lashes als de dunne en natuurlijke variant.

IMG_4154

IMG_4155

1-1024x646

3-1024x940

Alle wimpers hebben een grote pasvorm, vandaar dat ik ze met een scherpe schaar iets bijknip. Op de eerste rij bevinden zich de vollere en extremere wimpers. Je kunt ze doormidden knippen, dat is wat ik ook heb gedaan in de look waar Lemon Breeland Cynthia Meet en de how to ervan. Het geeft je look net die extra touch!

IMG_4156

IMG_4157

Schermafbeelding-2014-09-17-om-22.47.39

1112-1024x864

Mijn favorieten wimpers bevinden zich in het midden, want met de natuurlijke rij aan nepsprietjes zie je niet dat je wat neppers op de oogleden hebt zitten. De wimpers zitten op elkaar, maar hebben ook nog wat ruimte per lash zitten. Ik buig ze iets in een wat rondere vorm, zodat ze beter op mijn oogleden passen, but I love them!

IMG_4158

IMG_4159

IMG_4779

IMG_4800

De laatste rij is wat langer dan de bovenste, iets minder natuurlijk, maar vallen niet op als je op een afstand staat. Perfect voor overdag, want ook deze gaan op in jouw eigen wimpers, zijn wel iets langer, maar maken de boel voller!

1

Bekijk hier de nepwimper tutorial!

Zelf gebruik ik niet de lijm die erbij zit, want dat vond ik troep, maar de DUO Lash Glue is ook een toppertje. Gewoon een goede laag lijm, laten drogen, opplakken op de rug van je hand, eraf halen en op je ogen plaatsen. Weet je niet hoe je te werk moet gaan met nepwimpers? Check mijn tutorial hier! De nepwimpers van MAX & MORE zijn verkrijgbaar bij de Action voor maar 0,89 en worden niet op dieren getest. AMAZING!

Waar koop jij je nepwimpers?


22 Comments

 • Rachel

  24/11/2014

  ze zien er goed uit bij jou, bij mij vind ik ze altijd een beetje te groot! ik wil nog steeds de perfecte wimper lijm vinden.. liefs

  Reply
  • CynthiaKoning

   16/12/2014

   Je kan ze altijd bijknippen dame! Dat doe ik namelijk ook.

   Reply
 • Manon

  24/11/2014

  Dat ziet er heel goed uit!

  Reply
 • femketje

  24/11/2014

  die wimpers zijn echt awesome, zeker voor die prijs!

  Reply
 • Nadia

  24/11/2014

  Ik gebruik ze zelf ook, kocht ze toen ik mijn MUA opleiding deed. Vond beetje zonde om dure te kopen voor in de les en niet hygiënisch om op verschillende modellen dezelfde wimpers te plakken. Maar ik was verbaasd hoe goed ze waren, wil er ook nog over schrijven voor de kerst dagen.

  Reply
 • Maroussia

  24/11/2014

  Wat kan je die wimpers mooi aanbrengen! Ik ken mensen die dus de nep wimper op hun wimpers zelf plakken… Ziet er verschrikkelijk uit haha x

  Reply
 • Eilish

  24/11/2014

  Ik heb ze nog nooit gebruikt, omdat make-up aanbrengen met links al moeilijk genoeg is xd en ik kan rechts niet gebruiken, dus dat wordt lastig!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  24/11/2014

  Die volste vind ik echt geweldig! Divalicious!

  Reply
 • Bertine

  24/11/2014

  wauw ze zijn geweldig!! jij brengt ze echt goed/netjes aan!

  Reply
 • Esra

  24/11/2014

  Ziet er best goed uit! Ik heb ze laatst ook gekocht om het uit te proberen! X

  Reply
 • Petra

  24/11/2014

  Het ziet er in elk geval niet heel ingewikkeld uit, dus zeker het proberen denk ik wel waard….

  Reply
 • Shanti

  24/11/2014

  Ik ben dol op de nepwimpers van Action en gebruik ze iedere carnaval weer, in combinatie met wimperlijm van Essence.

  Reply
 • Mariska

  24/11/2014

  Kijk dit is een video die ik precies nodig had ! Afgelopen weekend voor het eerst nepwimpers gekocht, maar wat een crime om die dingen aan te brengen. Dit ga ik onthouden :)

  Reply
  • CynthiaKoning

   16/12/2014

   Haha klopt, maar als je het onder de knie hebt of weet hoe het ongeveer moet, even oefenen en het gaat je beter af! Good luck!

   Reply
 • Jasmine

  24/11/2014

  Ze zijn echt giga he :D Hoe ze ongekruld steeds je wangen raken, vind ik echt het leukste!

  Reply
 • Irma

  24/11/2014

  Die prijs! Awesome voor 3 paar nepwimpers :)

  Reply
 • Mariëlle

  24/11/2014

  Ik heb er inderdaad vaker over gehoord, maar oh oh wat ben ik er toch slecht mee. Dat heb je al gelezen op mijn blog haha. Na jouw tutorial gekeken te hebben, moet ik het toch weer eens proberen!

  Reply
 • Richmond obeng

  12/04/2016

  Waar kan ik een max&more eyelashes kopen

  Reply

Geef een reactie