MANLY TALK: Mijn top 5 auto’s!

Ik spreek al een man, ik heb interesses waar mannen ook in zijn geïnteresseerd en ik val op een man. Touché. Hangen op de straat met mijn broerders. Dat is niet waar, maar football en gladde auto’s, dat is mijn ding. Hoe lager bij de grond, hoe mooier, alleen rot om in te stappen en wat dacht je van die lampen onder de auto? GORGEOUS! Vandaag laat ik mijn top vijf aan mooie auto’s zien!

 

Op de allereerste plek komt natuurlijk het droom plaatje wat ik al jaren in bezit wil hebben! Gelukkig heb ik geen rijbewijs, crisis op de bankrekening en nog geen verstand hoe ik een auto moet aanschaffen, want anders was ik een trotste eigenaresse van de Chrysler 300C. Ik spotte de auto jaren geleden dagelijks en het kwijl liep uit mijn mond. Een keer zo erg, dat ik uitgleed en bijna mijn elleboog brak, maar hey.. it’s so gorgeous! DE GRILL HALLO OMG.

 

Lamborghini’s komen in de vreemdste kleuren voorbij. Paars, rood, maar ook mint, geel en goud. Strepen erop, laag en compact gebouwd, maar ook heel groot en ruim om te zien. Het zit krap, nooit in gezeten trouwens, maar de unieke uitgebouwde bumpers, de geblindeerde ramen en wat dacht je van het snelle model? Wauw. Het geluid is fenomenaal.

 

Het is helaas in Nederland verboden, maar bij Pap zat ik van kleins af aan al te zeuren dat ik graag een lowrider wilde hebben. Ja, zo’n dansende auto. Veringen waar je U tegen zegt, een kleur die het daglicht niet kan verdragen inclusief glitters en grove flakker. Net alsof je in een kermis attractie zit. Het liefst een Chevrolet en dan het klassieke model.

 

De Dodge Charger komt veel voor in games, althans een variant hier van. Het heeft iets simpels, maar ergens is het een klassieker om te zien. Zowel zonder de grote bumper als de kleinere variant vind ik een plaatje. Ook de Chargers komen weer in zeldzame kleuren, hebben stickers en strepen op zich.

 

Ik blijf dol op de limo’s! Oké, je kunt er geen boodschappen mee doen, maar het is ideaal voor het uitgaansleven. Iedereen kan mee, het zit ruim en heb ik je al verteld over de mini koelkast die erin zit verwerkt? Koude drankjes en food wat onbeschadigd mee kan! Daarnaast hebben ze ook een Chrysler 300C uitvoering hiervan, een Hummer versie en alle andere rare varianten!

 

Van de Chrysler tot aan de Lambo en de Limo, maar ook de Dodge heeft prachtige exemplaren als het aan komt op auto’s. Vergeet niet Mercedes en wat dacht je van Fiat? En BMW? Zij bezitten ook aardig wat auto’s die ik aan mijn garage wilt toevoegen. Helaas hebben we maar weinig plek hier in de buurt. Houd je van cars? Volg mijn board op Pinterest!

Heb jij een autocrush?


11 Comments

 • Melissa

  25/11/2014

  Haha, geweldig zijn deze auto’s! Ook erg mooi. Ik ben niet zo’n auto fan (ondanks dat mijn auto wel mijn hello kitty auto is). Maar ik ben gewoonweg altijd gek geweest op de mini coopers ;)

  Reply
 • Maroussia

  25/11/2014

  Wat super leuk om zoiets eens te lezen. Auto’s wekken mijn intresse ook zeker.

  Reply
 • Manon

  25/11/2014

  Wauw <3

  Reply
 • vintageandbeauty

  25/11/2014

  Oh die tweede is zo gaaf!

  Reply
 • alexa

  26/11/2014

  Prachtige auto’s, bij de laatste is de inrichting echt tof!

  Reply
 • Poonpo

  26/11/2014

  These are looking awesome and stunning vehicles . Dream cars of every man :)

  Reply
 • Birte

  26/11/2014

  De Dodge Charger is idd een topper!

  Reply
 • Irma

  26/11/2014

  Oeh, die chrysler! Ik heb echt een voorliefde voor mooie auto’s. Ik kijk wel naar ieeets betaalbaardere auto’s. Op een dag wil ik een prachtig zwarte Audi beziten ^^

  Reply
 • Natasja

  28/11/2014

  Ik houd wel van Mercedes.. :) de lambo is wel leuk om naar te kijken enzo maar hijs zo laag dat je daar eigenlijk alleen mee de snelweg op kan (logisch ook, maar niet praktisch). Een limo wil ik wel eens een ritje in meemaken.. als passagier, niet chauffeur.

  Reply
 • JJ

  03/09/2015

  Geen verkeerde smaak. Btw Lowriders zijn in NL zeker niet verboden. Rijden er genoeg rond op hydraulics.

  Reply
  • CynthiaKoning

   23/09/2015

   Toentertijd waren ze toch verboden vanwege de veringen? Je mocht er niet mee de weg op.

   Reply

Geef een reactie