Melkmeisje Douche Foams Verzorgend & Verfrissend!

Ik ontdekte net de goddelijke kleurige bruisballen, het badzout met een knetterend effect wat je op kon lossen in het water. En wat dacht je van alle aroma’s die vrij kwamen?  Niets is zo weldadig als je tijdens het koude najaar en de wintermaanden jezelf van top tot teen kunt verzorgen in je eigen badkamer. Geen ligbad? Voor een goddelijke ervaring met Melkmeisje heb jij geen bad nodig!

IMG_4713

Mijn hart brak toen ons bad werd ingeruild voor een douche, want ik ontdekte net Lush. Geen bruisballen voor de Koning, maar wel twee douche foams van Melkmeisje! Een heerlijk spa-moment met de onweerstaanbare en weelderige douche foams van het merk wat al 135 jaar zorgt voor zachte zeep met natuurlijke ingrediënten, zoals melk proteïnen, katoen extract en pioenroos extract!

IMG_4712

Twee grote flacons gevuld met soapgoddess! Beide bevatten zo’n 200 ml met douche foam, komen in handige spuitbussen die een aardige toef doseren. Er zit minder kracht in, waardoor je geleidelijk het product kunt gebruiken. Laatst had ik een bus die stond zo onderdruk dat de douche foam op het plafond zat + in mijn oog en het hele raamkozijn, gelukkig hebben deze dat niet!

IMG_4716

IMG_4717

IMG_4719

Bij het openen Verzorgend van de dop ruik je al een zoetige geur van de Magnolia en de Sandelhout. Het is wat dromerig en doet mij denken aan de frisse geur van buiten. Heel verfrissend en deze heeft een verzorgende touch! Dat klopt, want zelf mijn huid kan een dagje zonder body butter als ik de douche foam heb gebruikt! Bloemig en heel romig, net zoals de structuur.

IMG_4725

IMG_4726

IMG_4728

Verfrissend met waterlelie & zeemineralen daarentegen is exact het tegenovergestelde van de roze flacon, want de blauwe kleur is net wat stoerder en intenser. Het doet mij denken aan de wolken, de oceaan en ook hier heb je weer een bloemige touch. Niet zoetig, maar wat harder van geur. Beide flacons hebben trouwens dezelfde op foaming structuur, zijn romig en zetten zich gemakkelijk om.

IMG_4721

Ben je niet bekend met een douche foam, dan zal dit het beste product zijn wat je nu leert kennen! Houd de houder onder druk, doseer een klein toefje op je hand en je ziet dat het nog een gel substantie heeft. Langzaamaan zet het zich om naar een luchtige romige mousse, maar dit kun je ook op je lichaam activeren. Meng er desnoods wat water bij en het product zal zich enorm snel vermenigvuldigen!

IMG_4722

Zoals ik al zei is magnolia & sandelhout verzorgend, maar dat geldt ook voor waterlelie & zeemineralen die juist weer verfrissend is. Het pept je in de ochtend zalig op en kan je mind ook vrij maken in de avond. Stiekem heb ik ze ook gebruikt als scheerschuim en ook dat werkt als een tierelier. Woop, multifunctioneel!

IMG_4723

IMG_4730

De douche foams zijn 100% parabenenvrij, huidvriendelijk en vochtregulerend! Ook bevatten ze geen kleurstoffen, maar kan ik niet vinden of ze op dieren testen. Ze staan niet op de lijst bij Naoki en verschillende verhalen doen zich de ronde op het internet. Melkmeisje is gewoon verkrijgbaar in de supermarkt en de drogisterij voor een mooie budgetprijs, namelijk €3,49 per stuk.

Heb jij al eens eerder kennis gemaakt met het merk? En wat zijn jouw ervaringen?


7 Comments

 • Petra

  25/11/2014

  Jah, deze zijn zo heerlijk….wij gebruiken ze hier thuis ook en vinden zee echt lekker ruiken en fijn in gebruik!

  Reply
 • Birte

  25/11/2014

  Volgens mij verkopen ze dit merk niet in België … Of toch niet dat ik weet. Jammer, want alleen die naam al: Melkmeisje. Klinkt toch super verzorgend?!

  Reply
 • femketje

  25/11/2014

  oeh love melk meisje producten :D

  Reply
 • beautyforgirls

  25/11/2014

  Ik vind ze erg lekker.
  Liefs, xxx

  Reply
 • Beauty Treasures

  25/11/2014

  Klinkt super, ik zou voor de verfrissende geur gaan.

  Reply
 • Irma

  26/11/2014

  Aah ik houd van douche foams! Heeerlijk! En ook al zo’n mooie budgetprijs :)

  Reply

Geef een reactie