INSTAGRAM: Nieuwe workingspot, verhuizen en life.

Nog nooit was ik zo actief op een social media, naast de hype van Twitter, maar die is ook alweer gepasseerd. Van de make-up looks tot aan de nagels en verfkwasten die voorbij kwamen, nieuwe werkplekken en nog meer dagelijkse activiteiten van de Koning. Kijk mee naar mijn IG-overzicht!

Schermafbeelding 2014-11-09 om 22.27.40

Een oude tutorial nam ik opnieuw op, omdat er veel vraag naar was, maar ook om de vernieuwde versie te laten zien. Daarnaast stond de video ook nog op een ander kanaal. Het ging hier om de haar krullen zonder hitte-tutorial! Check het hier out!

Schermafbeelding 2014-11-09 om 22.27.50

Voor de feestdagen was ik al druk bezig met swatches te maken en Naab informeerde mij over de nagellak die er gorgeous uitzag. Meteen zag ik de connectie en schilderde de boel onder in marineblauw met een metallic glans en een matte finishing touch!

Schermafbeelding 2014-11-09 om 22.28.00

De gekleurde wenkbrauwen hebben mijn hart veroverd! Met groene wenkbrauwen liep ik trots door de stad heen, ging ermee uit en nu weer de gouden variant. Die zullen jullie vaker voorbij zien komen, maar de look had een speciaal doel, namelijk Golden in September!

Schermafbeelding 2014-11-09 om 22.28.17

Zo trots als een pauw droeg ik mijn Packers hoodie op Victory Monday. Het zit goddelijk, helemaal nu de temperaturen wat kouder worden. Mijn snorharen gaan bijna bevriezen..

Schermafbeelding 2014-11-09 om 22.28.57

Op de bucketlist van de herfstmaanden stond de zoektocht naar lekkere geurkaarsen! Vanille kaarsen van de Action voor een paar euro om de boel wat op te vrolijken en de kamer meer sfeer te geven. Ondertussen was ik de items aan het reviewen die er stonden. Lees het artikel hier!

Schermafbeelding 2014-11-09 om 22.28.47

Op bezoek bij de Naabster, we hadden net de muur in de roze kleur gezet. De lagen moesten drogen, maar ondertussen ging ik even voor het raam zitten, naar buiten gluren en probeerde wat ideeën op te doen voor de website, inclusief cola in een fancy wijnglas.

Schermafbeelding 2014-11-09 om 22.28.39

De eerste laag ging op de muur en dat was een historisch moment wat we moesten vastleggen! Zachtroze met schone rollers, plastic over de vloer heen en de randen ingeplakt, zodat we niet konden morsen!

Schermafbeelding 2014-11-09 om 22.28.29

De laatste tijd ben ik druk in de weer met voice overs! Het is enorm makkelijk, ik bespaar tijd op mijn video’s, waardoor deze ook korter worden en plezieriger om te bekijken. Een kleine greep dat de Koning bezig was met de volgende selectie!

Schermafbeelding 2014-11-09 om 22.29.05

De Sims was awesome, twee werd nog beter en bij drie kon je van je huis ineens naar de stad toe, maar bij Sims vier heb je nieuwe emoties. Het spel viel op de mat en ik kon niet wachten om te gaan spelen. Voordat ik de laptop had gefikst bij Naab, maakte ik jullie alvast enthousiast dat hij eindelijk binnen was!

Schermafbeelding 2014-11-09 om 22.29.14

Het uitproberen van het spel, het maken van je eigen Sim, het is een unieke ervaring. Van je oogkleur tot aan de moedervlekken op het gezicht, maar ook jouw gezichtsuitdrukking kan je erin terug laten komen. Zoveel meer opties!

Schermafbeelding 2014-11-09 om 22.29.23

Een interessante vraag waar enkele mooie herinneringen op achterlieten, want het zegt heel veel. Wat als ik één herinnering mocht houden? Dan zou ik kiezen voor een gesprek wat ik voerde toentertijd voordat ik mijn blog had. De knaap inspireerde mij om toch maar eens te gaan beginnen, nadat ik meerdere pogingen had gedaan met schrijven. Ik hakte de knoop door en enkele weken later startte ik BK. Daarnaast leerde ik veel meer dingen kennen, meer merken, nieuwe mensen, maar ook vond ik een activiteit waar ik volledig op kon ontspannen. Football. En nu deel ik die passie samen met één van mijn bro’s waar ik ontzettend blij mee ben. Ik ken jou dankzij mijn blog, mag aan mijn droom werken en hopelijk komt deze uit, want dan kan mijn geluk niet meer stuk.

Schermafbeelding 2014-11-09 om 22.29.31

Even op en neer naar Damsco om opnieuw Pete Doherty te zien. In februari zag ik hem in Paradiso met de Babyshambles, vervolgens opnieuw op Rock Werchter en nu met The Libertines in de HMH met de Naab. Beste concert EVUR.

Schermafbeelding 2014-11-09 om 22.30.20

De Halloween periode was toentertijd nog bezig, volop in de nepbloed, mijn favoriete bezigheid! Editen to the max! Maar natuurlijk weer met de voice over!

Schermafbeelding 2014-11-09 om 22.30.09

Bezig met de voorbereidingen om men op de hoogte te houden dat er een nieuwe Halloween look eraan zat te komen. Tanden, inclusief nepbloed met botstukken.. YUK! Bekijk hier de video.

Schermafbeelding 2014-11-09 om 22.29.50

Het nieuwe seizoen van The Walking Dead werd gelanceerd en mijn zombie beet tutorial kwam precies op hetzelfde moment naar buiten. Gebeten door een walker en het virus kwam in mijn lichaam terecht. NOESH! Check de tutorial hier!

Schermafbeelding 2014-11-09 om 22.29.41

Oh. Dramatisch shot. Yes, work it gurl. Vlak voor het uitgaan poseerde ik nog op een ouderwetse pin up stijl, met opgestoken haar, inclusief de pin up look en mijn lenzen. Ik droeg hier trouwens nog wel een zwarte blazer op.

Schermafbeelding 2014-11-09 om 22.31.22

Midden in de nacht was ik druk bezig met het editen van de tutorial, om één uur ’s nachts sprak ik mijn voice over in. Niemand die het door had, maar deze look was echt nachtwerk!

Schermafbeelding 2014-11-09 om 22.31.28

De kat was vrij makkelijk om te maken, maar ook weer het tegenovergestelde daarvan. Eenmaal met de haren en de sprieten erop, was het punt aangekomen om alles een schaduw te geven. Het neusje vond ik zo schattig en het leukste om te maken!

Schermafbeelding 2014-11-09 om 22.31.37

Heb je ooit IKEA meubelen in elkaar moeten zetten? Dan weet je hoe een ramp dit kan zijn, maar aan het einde van de dag hadden we met zijn drieën beide boekenkasten in elkaar zitten. Daar waren we wel een hele zondag mee bezig hoor!

Schermafbeelding 2014-11-09 om 22.32.11

Bezig met bloggen, editen en het drinken van enorme mokken met goddelijke thee in de ‘I love You’ beker.

Schermafbeelding 2014-11-09 om 22.32.01

Weet je hoe lekker het was om weer eens de Primark binnen te wandelen na zo’n lange periode? Het was maanden geleden dat ik er weer voor het laatst was, maar ze hadden weer een verdomd goede collectie. Bekijk hier mijn shoplog!

Schermafbeelding 2014-11-09 om 22.31.54

In samenwerking met Silke gingen wij aan de slag voor de gewelddadige Halloween looks met het eerste thema bloed. Een gebroken neus, inclusief het hoognodige rode kleurstof.

Schermafbeelding 2014-11-09 om 22.31.45

Opnieuw was het weer tijd om een video op te nemen wat ik de afgelopen tijd enorm vaak heb gedaan, ditmaal met een gouden tand. De Mehron lak stond namelijk nog op mijn make-up tafel en ik had gewoon de zin om de boel op te spicen. Zo is het weer eens wat anders!

Er komt binnenkort nog een deel aan, want ik heb zoveel pictures gemaakt, dat ik ook de saaie en minder leuke probeer achter te houden, want daarvoor moet je mij gewoon volgen op INSTAGRAM onder de naam CynthiaKoning! Hierdoor kan je niets missen en ben je altijd up-to-date!

Welke herinnering wil jij niet vergeten?


16 Comments

 • debby

  26/11/2014

  Wat een heerlijke foto en wat een heerlijke looks zoals altijd vrouw. Wat staat dat opgestoken haar je goed zeg.

  Reply
 • beautyforgirls

  26/11/2014

  Ik vind The Sims 4 zo’n leuk spel, zeer verslavend. Toevallig ben ik vorige week sinds lange tijd weer eens bij de Primark geweest. leuke dingen hebben ze daar he.
  Liefs, xx

  Reply
 • Feng

  26/11/2014

  Hey, Ik heb je site sinds 2 dagen geleden ontdekt! Ik vind je oogschaduw altijd zoo mooi! en je maakt echt verschrikkelijke mooie kunstwerken er van! Ik zelf ben asian en draag ook oogschaduw alleen is het jammer dat door de vorm van mijn ogen verschillende creaties beperkt zijn. Ik volg je nu iedere dag:)
  De oogschaduw posts zijn zeker mijn favoriet!

  xxxx

  Reply
  • CynthiaKoning

   16/12/2014

   Aw, dankejwel Feng! Wat leuk dat je mijn blog net hebt ontdekt. Bedankt voor je lieve complimenten, YOU MADE MY DAY! <3 Ik wil eigenlijk meer FOTD's maken, so I will work on that gurl. <3

   Reply
 • Tjuly

  26/11/2014

  Heerlijk zo’n verzamelingetje fotos!

  Reply
 • alexa

  26/11/2014

  wat een prachtige foto’s en hoe tof dat je allemaal dingen uitprobeert het onderscheid je echt!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  26/11/2014

  Leuke recap! Die eerste en laatste foto van je vind ik echt prachtig. Heel cool trouwens dat je bij The Sims je character nu zo in detail kan customizen, da’s iets voor mij!

  Reply
 • Nadia

  26/11/2014

  Sinds gister heb ik de Sims FreePlay op mijn tablet staan en die is ook zo uitgebreid voor een app., Had het niet verwacht maar ik ben weer helemaal verslaafd haha

  Reply
 • Maroussia

  26/11/2014

  Leuk om die looks nog even te zien. Ikea meubels in elkaar zetten is zeker weten een ramp. Over een klein kastje deed in in mijn eentje 3 uur haha.

  Reply
 • Birte

  26/11/2014

  Hahahahahaha, je Sim lijkt op jou! Leuke foto’s :-).

  Reply
 • Irma

  26/11/2014

  Pretty girl! Die pin-up look staat jou zo classy!

  Reply
 • Maura

  26/11/2014

  Aaahhh die gouden look is ALLES!!! En super vet dat je naar The Libertines was, was ik vroeger echt fan van! x

  Reply
 • Miranda

  27/11/2014

  Wat een leuke foto’s. Ik heb echt weer zin in de kerstdagen (:

  Reply

Geef een reactie