iWhite Instant thuisbleekset!

Stralen op de feestdagen wilt iedereen, van mooie bruine benen tot aan de parelwitte glimlach. Met de nieuwste thuisbleekset van iWhite Instant kun jij veilig jouw tandkleur in de badkamer lichter maken, tot maar liefst 8 tinten witter! Hoe ouder je wordt, hoe meer de verkleuring toeslaat, maar ook bij het drinken van thee, koffie en zelfs cola. Oh mijn god, tijd om dit uit te proberen!

IMG_4091

Een bucketlist item toen mijn beugel eruit ging, want als je toch bezig bent, dan wil je het goed doen! Twee keer heb ik mijn tanden laten bleken, zowel op een natuurlijke en niet schadelijke manier als bij een andere bleker. Beide keren was het resultaat prachtig, maar het bedrag was niet te betalen als je dit jaarlijks wilde doen.

IMG_4092

IMG_4096

Gelukkig kwam iWhite Instant met een thuisbleekset! Jij kunt zelf bepalen wanneer je jouw tanden wilt gaan bleken, maar ook is het ideaal dat je dit gewoon in de badkamer, slaapkamer of zelfs de woonkamer kunt gaan doen! Het setje bevat zo’n vijf gesealde verpakkingen en in iedere verpakking bevinden zich twee bitjes. Een voor de bovenkant en de onderkant.

IMG_4097

IMG_4098

Ze zijn gevuld met het bleekmiddel wat geen waterstofperoxide bevat en hierdoor is het niet schadelijk voor je tanden en ook 100% veilig! Geliefde het niet door te slikken, maar gewoon het speeksel + de substantie in je mond te bewaren.

IMG_4093

Op de verpakking wordt duidelijk vermeld dat je eerst je tanden moet poetsen, zelf heb ik ze ook geflost, maar doe dit op een rustig tempo. De boel moet niet al beschadigen voordat je begint. Natuurlijk met schone handen en verwijder dan de verpakking om de bitjes heen. Begin met de onderkant en vervolgens de bovenkant. Sluit je mond, bijt niet te hard op de bitjes, maar ga lekker een serie kijken voor 20 minuten!

IMG_4099

Voordat je het weet is de tijd om! Zelf zette ik de timer, hield ondertussen de klok in de gaten en spuug de bitjes, inclusief de gel uit. De bitjes zijn niet herbruikbaar, dus deze konden meteen de prullenbak in. Ideaal! Even naspoelen met water om het overtollige gel te verwijderen en je bent ready to go!

IMG_4060
IMG_4062

IMG_4065

Ze vermelden dat je meteen resultaat hebt en hoe gek het ook klinkt, maar dat is echt zo. Nadat ik de bitjes had verwijderd, waren mijn tanden al een stuk lichter. De volgende dag waren ze maar liefst drie tinten opschoven. Vervolgens ben ik door blijven bleken en heb één dag helaas moeten overslaan, omdat ik het was vergeten. We gingen uit.. .. I KNOW! De volgende dag heb ik doorgepakt en opnieuw was het resultaat gewoon verbluffend! Pas wel op met eten en drinken, nadat je de bleekset hebt gebruikt in verband met verkleuringen.

IMG_4402

113-1024x674

Mijn tanden zijn niet gevoelig geworden, terwijl ik de tandpasta’s niet kan gebruiken die juist je tanden een tintje witter maken, omdat de boel dan kapot wordt gepoetst, maar bij iWhite niet! Het is gemakkelijk om de bitjes te gebruiken, maar ook dat je meteen resultaat ziet. I’m so loving this! Het is daarnaast goedkoop, je kan het gewoon thuis doen en het is verkrijgbaar bij o.a. de Kruidvat voor €34,99! Houd de krantjes in de gaten, want ik heb er ook al mooie kortingen opgezien!

Schermafbeelding-2014-09-17-om-22.47.39

IMG_4031-1024x664

Wil je het voor de feestdagen gebruiken? Begin dan een week van te voren, zodat je vijf dagen kunt bleken, misschien komt er nog wat tussen, dan heb je één dag speling en nog een dag om je tanden te laten rusten, in verband met het opnemen van kleurstof. Denk hierbij aan ketchup, maar ook rode wijn en andere kleurstoffen die erin kunnen trekken.

Heb jij iWhite al uitgeprobeerd? En wat is jouw mening?


12 Comments

 • Feng

  27/11/2014

  Interessant! Ik ga het zeker kopen! (weet je echt zeker dat dit niet schadelijk is voor je tanden??)

  Reply
  • CynthiaKoning

   29/11/2014

   Zoals op de verpakking werd vermeld niet. Ik heb ook echt geen last gehad van mijn tanden, waar ik enorm blij mee ben. Zeker het proberen waard! :D

   Reply
 • Maroussia

  27/11/2014

  Ik heb al veel positiefs hier over gehoord. Je tanden zien er zeker witter uit :) x

  Reply
 • Manon

  27/11/2014

  Ik ben hier wel super benieuwd naar

  Reply
 • Irma

  27/11/2014

  Oo, als hij in de aanbieding is wil ik dit echt proberen! Ik wil al jaren lang mijn tanden laten bleken, maar zoiets is toch wel leuk om mee te beginnen :)

  Reply
  • CynthiaKoning

   29/11/2014

   Houd de foltertjes in de gaten, want het was alweer een tijdje terug. Misschien dat het juist met de feestdagen weer in de aanbieding is!

   Reply
 • Lisa

  27/11/2014

  Oeh klinkt goed! Ook fijn dat ze meteen kant en klaar zijn!

  Reply
 • Leonie

  29/11/2014

  Wat leuk, dit zou ik zeker eens willen proberen!

  Reply
 • Lotte

  25/12/2014

  Wow wat is die duur hier in nederland! Ik heb hem van de week besteld op beautybay heb €17.00 euro betaald uit mijn hoofd. Was wel een aanbieding maar volgens mij is die zonder aanbieding daar zelfs goedkoper. blij dat het werkt heb ik ieder geval geen miskoop gedaan haha

  Reply

Geef een reactie