Last week, I was thankful for.. #25

De weken gaan zo ontiegelijk snel, het is allemaal niet bij te houden! Een kwartje van dankbaarheid artikelen staan alweer op de website, vol met liefde, geen haat en veel foodies die door mij worden gewaardeerd. Deze week ging sneller om dan verwacht, maar Last week, I was thankful for..

"I love when conversations and energies just flow, 
not forced,
not coerced,
just present."

De nieuwe groente- en fruitsappen van Raw – kerstlampjes – Wrecklesseating – nieuwe Hema mascara – veel video’s opgenomen – avondje uit met mijn broeders – briljante football wedstrijd – kerstsfeer in huis – wax melts – schrijven – goedkoper reizen dankzij de dagkaarten – gladde benen – Amerikaans voedsel – dagjes weg gepland – chillen met de broeders – Mom’s homemade taco’s – victory monday – leuke samenwerkingen voor de feestdagen – The Voice marathon – Roy Donders – Engelse thee – spannende Expeditie Robinson aflevering – pepermunt voetcreme – bijgewerkte mail – douche forms van Melkmeisje – appelflappen.

Waar was jij vorige week dankbaar voor?


5 Comments

 • Maroussia

  27/11/2014

  Kerst sfeer en wax melts ♡ Leuk lijstje weer :) x

  Reply
 • Manon

  27/11/2014

  Ja kerstlampjes! <3

  Reply
 • Irma

  27/11/2014

  I can’t wait for christmas :))

  Reply
 • femketje

  27/11/2014

  ja die raw sapjes :D vind ze echt lekker!

  Reply
 • Stephanie

  29/11/2014

  Fijne lichtpuntjes :) vooral chillen met je broeders!

  Reply

Geef een reactie