Yellow Christmas Meets Cynthia!

Niet getreurd, volgende week is het december en vallen de kerst looks gewoon op de normale werkdagen, maar nog één laatste kerstlook die ik ontmoet. De Meets Cynthia draait alweer enkele weken en hoe dichter wij bij de laatste in het jaar komen, hoe gekker ze worden! Geen gele sneeuw wat je niet moet aanraken of opeten, maar wel Yellow Christmas!

IMG_5228

Ik moest echt lachen om de titel, zo fout! Okergeel was een kleur waar niet veel mensen mee overweg konden, totdat ik er een tutorial mee maakte, enkele jaren geleden. Ik rommelde in de inloopkast, spotte het okergele T-shirt en voelde dat de shit aan was. Okergeel met fijne en grove glitters. LET’S DO THIS!

IMG_5206

IMG_5158

Als eerst maakte ik gebruik van de GOSH Prime’nRefresh, daaroverheen de Essence I Love Stage eyebase en op het ooglid en de binnenste ooghoek het NYX Jumbo Pencil in White. De beste oogschaduw evur erbij, namelijk de okergeel van de INGLOT! Een prachtige kleur, helemaal voor blauwe ogen, maar moeilijk te combineren. Deppend op het ooglid en Glamour van GOSH in de binnenste ooghoeken.

IMG_5212

IMG_5164

Honey Pot van Too Faced, of course uit de Natural Eye Palette, in de arcadeboog en onder het oog. Voordat ik deze stap ging ondernemen, maakte ik gebruik van de blendtruc. Hiervoor veegde ik een crèmekleurig ooglid op het wenkbrauwbot tot in de crease. Cacao Puff in de outer v, ook wat in de arcadeboog en goed onder het oog. De kleur moest geneutraliseerd worden door de diepbruine oogschaduw met de fijne gouden glitters.

IMG_5199

IMG_5177

Uit de Kardashian Beauty Palette Kim’s Kardazzle, gebruikte ik de roomkleurige highlighter onder mijn wenkbrauw, blendde deze samen met de donkerbruine oogschaduw in de crease. Van Scaredy Cat depte ik nog wat bronskleurig in de outer v + op het ooglid, inclusief Cacao Puff en greep naar de Metallic Stones Palette van het Duitse merk Zoeva.

IMG_5219

Donkergrijs tegen roetzwart aan in de outer v en onder het oog, op het ooglid. Met zwiepende bewegingen vervaagde ik alles tot één geheel, zodat de DUO Lash Glue zich kon nestelen aan de onderste wimperrand met de glitters van de Etos. Een winged eyeliner met de Maybelline Gelliner Black en even wat blanke spots wegwissen met de Max Factor Excess Intensity Liner 04. All I Want van Essence op de waterlijn en nog de Hema Dramatic Lash Builder Mascara.

IMG_5223

Geen nude lippen, want dat is te simpel. Daarnaast heb ik al aardig wat neutrale kleuren gedragen en was het tijd voor iets levendiger. In The Flesh van Wet N Wild, afhappen, opnieuw aanbrengen en opnieuw weer afhappen.

IMG_5233

Oriflame komt ook weer met een fantastische kerstcollectie waar een adembenemende blush in zit met glitters voor het highlightende gedeelte en deze draag ik al op de appels van mijn wangen. Wees niet getreurd, want de review zal binnenkort verschijnen! Ondersteund door de NYX Blush Taupe voor het shapen!

IMG_5227

Ondanks dat ik opnieuw okergeel met bruin heb gecombineerd is het een compleet nieuwe look én met glitters! Laat de feestdagen maar komen, want de Koning heeft er zin in. Over 26 dagen is het namelijk al zo ver!

Welke kleuren ga jij dragen met kerstmis?


10 Comments

 • alexa

  29/11/2014

  Je kan het heel goed hebben dat gele! Ziet er bij jou echt tof uit!

  Reply
 • Leonie

  29/11/2014

  Wat een gave look! Dit zou me echt verschrikkelijk staan denk ik, met mijn groene ogen, haha!

  Reply
 • Manon

  29/11/2014

  Wauw echt super gaaf gedaan!

  Reply
 • Kirsty

  29/11/2014

  Wat een gave look! Zo knap ook dat je geel hebt gebruikt en het er alsnog gewoon supermooi uitziet, dat is mij nog niet gelukt!

  Reply
 • Irma

  29/11/2014

  Pretty! Staat ook mooi bij de kleur van je lipstick :)

  Reply
 • femketje

  29/11/2014

  wauw gaaf :D

  Reply
 • Maroussia

  29/11/2014

  Wat een fantastische kerstlook! De oogschaduws van inglot zien er zo goed uit :) x

  Reply
 • Dhini

  29/11/2014

  wat prachtig look. MAtching met je trui

  Reply
 • Mieke

  13/12/2014

  Ik hou van geel! Het staat je geweldig!

  Reply

Geef een reactie