Q&A: ASK ME ANYTHING!

Ik voel de sneeuwvlokjes al neerdalen op mijn gezicht, zodra ik naar de hemel staar. Prachtig gezicht in de nacht, want als het sneeuwt, is het muisstil buiten. Tenzij de koters wakker zijn, maar dat is niemand om drie uur ‚s nachts, Dit is mijn maand, want de happiness komt pas echt in de decembermaand! In mijn element met de feestdagen die op komst zijn, vond ik het weer eens tijd voor een Q&A video!

bad hair day

De laatste keer dat ik een vraag-mij-en-ik-antwoord-video opnam, was zo’n jaar geleden. De tijd vliegt, want in mijn beleving leek het zoveel korter. Eerlijk gezegd dacht ik dat het nog dit jaar was, maar dat is niet waar. Anyway, laten we tot het moraal van het artikel komen en dat is: ‚Heb jij een vraag aan mij? Wil je wat weten?” Dan is dit nu jouw kans en laat je reactie achter in de comments onder dit artikel en dan zal ik jouw vraag gaan beantwoorden in een video!

Heb jij een vraag aan mij? Stel hem nu!


8 Comments

 • Maroussia

  01/12/2014

  Wat leuk! Waar zie je jezelf over een paar jaar? Wat wil je graag als cadeau voor kerst? Heb je al bedacht welke jurk je gaat aan doen, word het met pailleten? X

  Reply
 • Kirsten

  01/12/2014

  Stel je mag maar 1 make-upmerk gebruiken voor de rest van je leven.. WELKE WORDT DATTTT? :D

  Reply
 • Rachel

  01/12/2014

  waarom wil jij doorgaan met bloggen en youtube?

  Reply
 • femketje

  01/12/2014

  wie is jouw “girl crush”? :D

  Reply
 • Irma

  01/12/2014

  Waar kijk je naar uit dit komende jaar? :)

  Reply
 • Vintageandbeauty

  02/12/2014

  Heb je tips hoe je wenkbrauwen makkelijk en snel in model krijgt? (ik ben hier zoooo slecht in XD).

  Reply
 • Ursula

  10/12/2014

  Hoi Cynthia,
  Wat gaat het goed met je site zie ik! Sorry dat ik even niets meer van mij heb laten horen de afgelopen tijd, Ursula-Mode was even onn.
  Maar mijn brandende vraag voor jou is: ”Mag ik al jouw/jullie kerstboom hebben?”

  Dikke knuffel,
  Ursula

  Reply
  • CynthiaKoning

   16/12/2014

   Bedankt voor je comment dame, leuk dat je weer back bent! Ik zal je vraag verder beantwoorden in de video. <3

   Reply

Geef een reactie