Een tijdelijk nieuwe categorie!

Speciaal voor de mooiste en gezelligste maand van het jaar. De maand waar vele naar uitkijken. De maand die mensen bij elkaar brengt en waar de gezelligheid rijkelijk vloeit. Het meeste stroom wordt er in het land verbruikt, een oude knaap met een schimmel komt aan in Nederland met zijn zwarte piet en de kerst tutorials vliegen je om de oren, want het is december!

Schermafbeelding 2014-11-10 om 04.00.34

Bladeren door de pagina’s van BEAUTY KONING, want je bent natuurlijk opzoek naar de kerstartikelen van dit jaar. Wist je dat ik precies een dag na Halloween begon met het eerste kerst gerelateerde artikel? De Halloween afterparty’s waren nog flink aan de gang, maar bij mij ging de knop om!

Schermafbeelding 2014-11-10 om 04.10.19

Het is de laatste maand in het jaar en dat is mijn favoriete maand! Inclusief alle make-up tutorials, kerst artikelen, mijn favoriete dingen om te doen, favo films, kerstliedjes, maar ook de gerechten en de kerst DIY’s! Wil jij lekker tussen de artikelen snuffelen? Of kijken wat er is gepubliceerd als je iets gemist hebt? Klik aan de rechterkant van de site onder het kopje categorieën op ‘December 2014’ en dan krijg je het hele overzicht van alle kerstartikelen of items die gerelateerd zijn aan de decembermaand!

Wat wil jij nog graag zien in de decembermaand?


3 Comments

 • Irma

  02/12/2014

  Handig!
  Zou je misschien een Get ready with me Kerst/NYE willen doen?
  Ik ben zó benieuwd naar je looks :)

  Reply
 • Rachel

  02/12/2014

  wat leuk meid succes hiermee liefs

  Reply

Geef een reactie