Cheapass Zonnebril met een awesome winactie!

Hartje zomer zijn we gepasseerd, maar mijn zonnebril zit nog steeds in het zijvakje van mijn tas. Geen dag dat ik zonder de shades vertrek, want niet alleen houd het de felle UV-stralen van de zon tegen, kan ik ongegeneerd naar anderen kijken, krijg ik geen vliegen in mijn ogen en blijven de rimpels ook tijdelijk buiten de deur. Je wilt er hip uitzien, maar ook niet teveel geld neer tellen. Dat is mogelijk bij Cheapass Zonnebrillen!

IMG_4124

De naam alleen al is briljant, want als een item een cheapass prijs heeft, ben ik al om! Waarom denk je dat ik bij de goedkoopste kledingwinkel van Nederland komt? Juist’em, de spotprijzen! Ook CheapAss Zonnebrillen weet wat dat betekend, want vanaf €5 heb jij een gloednieuwe dames zonnebril één van de gaafste monturen!

IMG_4123

IMG_4129

Voor ieders wil wat, want niet alleen de Shenkie glasses is er verkrijgbaar, maar ook de ronde glazen die op dit moment trendy zijn. Mijn kennende ging ik voor het oude vertrouwde model, namelijk de Wayfarer in het model Shell! Het simpele montuurtje past perfect bij mijn gezichtsvorm, maar de glazen zijn mijn ding!

IMG_4131

IMG_4128

Je hebt een off day? Draag de shades, want niemand zal door hebben dat jij hen doodwenst. Een kater? Doe de bril op! Dankzij de reflecterende glazen met een gekleurd spiegeleffect zie je namelijk jouw emotie niet, maar ook niet waar je naar toe kijkt!

IMG_4121

Het assortiment van hen varieert van een simpele zonnebril tot de unieke vormen en kleuren! Niet alleen wij vrouwen kunnen terecht, maar ook jullie heren en zelfs kinderen! Blauw glazen, panterprintjes, maar ook een lekkere prijs om te verzenden. Want met €0,95 is het al mogelijk om jouw zonnebril op de bus te doen. EN! Ze verzenden zelfs naar België toe!

IMG_4122

Dankzij Cheapass Zonnebrillen mag ik een cheapass zonnebril weggeven! Ombre glazen zijn prachtig en helemaal goed te combineren met een gorgeous ooglook, want je kan namelijk jouw look zien, ondanks je glasses! Een strak model met een zwarte bovenkant, wat uitloopt naar een lichtere gouden variant. De glazen van de bril zijn paars wat verloopt naar lila. Een zekere musthave!

De voorwaarden van de winactie:
– Like de Facebookpagina van Cheapass Zonnebrillen
– Like de Facebookpagina van BEAUTY KONING
– Abonneer op mijn YouTube channel CynthiaKoning
– De winactie loopt tot en met 13 december 2014.

Kon jij de webshop al? En heb jij er al eens besteld?


3 Comments

 • Jolijn

  04/12/2014

  Leuke actie! De webshop kende ik nog niet dus doe ik graag mee (:
  Ik heb alle verplichte dingen gedaan! X

  Reply
 • k de graaf

  08/12/2014

  maak graag kans

  Reply
 • zoe

  09/12/2014

  ik doe mee!
  alles gedaan
  facebook; zoe louwerse
  youtube; thisisjustzoe

  Reply

Geef een reactie