De Picasso Challenge III!

Het begon met het niet kunnen filmen van tutorials of in de make-up zitten voor make-up looks, omdat ik toentertijd naar de amandelkapper was geweest. Twee jaar geleden werd ik op 10 december geopereerd, want mijn amandelen moesten geknipt worden. Ik ben en blijf een beautylover, zolang het niet op het gezicht kan, dan maar de nagels! Ook dit jaar ga ik voor een Picasso Challenge III!

5-pi

7-pi

Schermafbeelding-2014-01-22-om-02.55.30

Het is alweer de derde editie op rij, terwijl het voor mijn gevoel maar een jaar geleden is. Enkele maanden terug maakte ik zelfs nog de grap dat ik dit jaar goed ging bikken, omdat het vorig jaar niet kon. Eh. uh. o. Vorig jaar zat ik gewoon in mijn paillettenjurk aan de dinertafel. Het was het jaar daarvoor alweer! OH MY! Waar was ik in dat jaar?

Schermafbeelding-2014-01-22-om-02.51.50

6-pi

Schermafbeelding-2014-01-22-om-02.56.36

Wat houdt de Picasso Challenge in?
Met de feestdagen wil je gorgeous nette gelakte nagels hebben, maar niet iedereen heeft de tijd ervoor om zijn/haar nagels netjes te lakken, waardoor wij de oefening missen. Yeap, ook ik ben er geen kei in, maar zodra je enkele dagen achter elkaar oefent, komt het helemaal goed! Oefening baar kunst!

De Picasso Challenge vindt altijd plaats in de maand december en meestal een week voor de kerstdagen, maar dit jaar wil ik het over de hele maand december doen! Niet elke dag, maar wel zoveel dagen mogelijk. Dit is ook de ultieme manier om alvast te oefenen met de kleur die jij wilt gaan dragen tijdens de feestdagen of om te kijken welke kleur je überhaupt gaat dragen!

4-pi

8-pi

61

Hoe kan jij de Picasso Challenge volgen? Of er zelf aan meedoen? 
De foto’s publiceer ik allemaal op mijn INSTAGRAM onder de hashtag #picassochallenge. Hiermee kan je ook de vorige foto’s van de afgelopen twee jaar bekijken en zie je een vooruitgang in het lakken! Wil jij meedoen met de challenge? Maak gebruik van de hashtag of e-mail je nagels naar cynthia@beautykoning.com, zodat ik jouw foto’s in het artikel kan verwerken wat op het einde wordt gepubliceerd!

Doe jij mee met de Picasso Challenge? En welke kleur heb jij in gedachten voor de feestdagen?


2 Comments

Geef een reactie