DECEMBER 2014 TAG!

Negen dagen tot de geweldige radioshow evur, het Glazen Huis. Het is niet alleen een radioshow, maar ook dagelijks op de televisie te vinden. Het duurt nog maar vijftien dagen tot de kerstdagen, hoe bizar? Ik hoor nog steeds die vijfenvijftig door mijn hoofd galmen. De lieve Denna Michelle tweette mij dat ik was getagt en alles wat met kerst te maken heeft, dat doe ik! De decembertag, ben jij er klaar voor?

DECEMBER 2014 TAG

1. Wat vind je het leukst aan december?
Zowel de hele sfeer in huis, maar ook als je in de stad bent, iedereen lijkt wel in een goed humeur te zijn. Vrolijk to the max, je wordt zelfs voorgelaten bij de kassa. JA. De lampjes, huisjes, kerstbomen, de kerstcadeautjes die je moet inpakken en het Glazen huis. VUURWERK! VUURWERK. A LOT OF VUURWERK! En het opdoffen.

2. Wat is je favoriete parfum om te dragen met de feestdagen?
Aan J’adore heb ik hele goede herinneringen, omdat ik die vaak kreeg voor kerstmis, maar ook Elie Saab. Vorig jaar lag de bazenparfum vernieuwd onder de boom, ben benieuwd welk ik dit jaar ga uitkiezen. Saab? SJAAADORE. Diawr. Of Justin Bieber.

DECEMBER 2014 TAG

3. Noem drie producten waar je niet zonder kan in december?
SNOWGLOBE! Wie kan er zonder de naar citroen ruikende stuk zeep wat ik elk jaar wil aanschaffen bij Lush? Nobody. Jack Daniels. De whiskey brengt veel memories terug, maar ik haalde altijd een fles bij een nieuwe mijlpaal van mijn blog. Vandaar mijn levertransplantatie. JOKE. Het geeft zoveel sfeer, met oud en nieuw wil ik graag een Jackie Cola. De 120 Palette Smoke and Fire, want daarmee creëer ik veel van mijn kerstlooks!

4. Wat is je go-to look deze maand?
Dat is makkelijk, want de gevleugelde eyeliner met een kerstrode lipstick is nog steeds mijn favoriet, inclusief de lange nepwimpers. Met veel highlighter. Ik bedoel heel veel highlighter. Waar zelfs de discoballen jaloers op zijn.

DECEMBER 2014 TAg

5. Wat is je favoriete glitter product?
In de decembermaand moet het glinsteren, al in mijn hele leven, maar vooral in de laatste maand. Jurkjes. Dat is geen product. Oogschaduw, for sure. Maak niet uit welke kleur, maar een fijne of juist een hele grote grove glitter, beide zijn goed. Zolang het maar schittert.

6. Welk snoepgoed ga je deze maand bikken? En waarvan ga je veel nommen?
Ik ben niet zo’n snoeper, maar de Rodger Bonbons(=Ferrero Rocher Bonbons) gaan er altijd in. Cupcakes daarmee, wie heeft dat verzonnen? Ik wil je gewoon kronen! Ik kan dat, ik ben Koning. Oliebollen. Is geen snoepgoed, wel FOOD JA. Mom’s homemade food, that’s for sure.

7. Wat is je favoriete december film of TV-serie?
Mr. Bean is echt een must seen in de decembermaand, maak niet uit welke, maar het liefst de kerstafleveringen, of die van thanksgiving. The Nightmare Before Christmas kijk ik ook elk jaar weer opnieuw, die blijft leuk!

DECEMBER 2014 TAG

8. Welk cadeautje wil jij dat er graag onder de kerstboom ligt dit jaar?
Diep in mijn hart hoop ik dat ik nog die ene lip tar te pakken kan krijgen. Op dit moment is het product overal uitverkocht, maar ik vond uiteindelijk een nieuwe shop. Wachtte te lang omdat ik samen wilde bestellen, opnieuw uitverkocht. Nu moet ik opnieuw opzoek, maar ik HOOP HET ZO.

Nog eventjes en dan ben ik aan de buis vastgeplakt, alhoewel wij ook een eigen Glazen Huis krijgen, waar ik natuurlijk even bij moet peeken. Shoppen tot ik er bij neer val, want met de kerstdagen wil ik mijn familieleden, maar ook mijzelf goed verwennen. Make-up winkels, houd je hart maar vast, want ik ben heel wat van plan!

Heb jij al je kerstinkopen gedaan?


8 Comments

 • Irma

  08/12/2014

  Ah, ik ben zo blij dat het december is! Komend weekend gaan we de kerstboom optuigen en dan kan het feest beginnen! :)

  Reply
 • femketje

  08/12/2014

  oeh leuke tag :D die ga ik denk ik wel ff overnemen :3

  Reply
 • maroussia

  08/12/2014

  Ontzettend leuke tag :) Ik wil lush graag nog even leeg plunderen haha x

  Reply
 • Manon

  08/12/2014

  Wat leuk om te lezen Cynthiaaa! Ik heb al wel wat kerstinkopen gedaan, maar nog neit genoeg!

  Reply
  • CynthiaKoning

   16/12/2014

   Dankjewel Manon, tijd om de schappen leeg te gaan kopen, hahah!

   Reply
 • Joy

  08/12/2014

  Leuke tag! Highlighter is idd voor mij het product van de kerst… Lekker accentueren die cheekbones!

  -X-

  Reply
 • Britt

  08/12/2014

  Leuke tag.
  Ik heb nog helemaal geen kerstinkopen gedaan.

  Reply
 • Poonpo

  16/12/2014

  Awesome December season , snow , decorations , LOVE IT :)

  Reply

Geef een reactie