HEMA Dramatic Lash Builder Mascara.

Het Nederlandse warenhuis komt met een geweldige najaarscollectie, gestemd op drie trendy looks van dit moment. De winterperiode is aangebroken met de feestdagen opkomst. Zo heb je Vintage Glamour, Fragile Future, maar ook Dramatic Rock. Rock de smokey eyes, maar daarvoor heb je goede mascara nodig. De HEMA introduceert de Dramatic Lash Builder Mascara!

IMG_4537

IMG_4542

De Dramatic Rock collectie is ideaal voor dames en heren die van een goede smokey eye houden, maar ook als je van een smooth smokey eyeliner houdt en wat dacht je van een look met gewoon veel wimpers? Hoe meer wimpers, hoe beter! Dankzij de nieuwste mascara kan jij je look de dramatische finishing touch geven!

IMG_4543

IMG_4541

Een normale mascara huls, oud en vertrouwd! Mijn wereld vol met make-up begon al in mijn jongere jaren bij de HEMA, daarbij waren de hulzen ook al zeer herkenbaar. Na al die jaren zijn deze nog steeds hetzelfde, geen rare grafische vormen die onhandig zijn, maar gewoon een simpele huls gevuld met goud!

IMG_4546

IMG_4547

De borstel is wat robuuster dan ik ben gewend, vooral omdat ik van die helse wimpers heb die alle kanten op pieken. Daarnaast kunnen ze alleen siliconen- of plastic borstels aan, maar dit is gewoon een oldschool borstel met haartjes. Een kegelvormige punt, ideaal voor de binnenkant.

IMG_5193

IMG_5199 kopie

Het is even wennen, omdat de mascara royaal appliqueert, daarnaast mijn vervelende wimpers, maar na enkele keren de Dramatic Lash Builder te hebben gebruikt ben ik verkocht. Dankzij de stevige formule kan je het gemakkelijk opbouwen, waardoor je wimpers een stuk voller zijn. Ook is het mogelijk om met het puntje van de mascaraborstel in de binnenste hoeken te komen, zodat je de fijne haartjes kunt meepakken.

IMG_5228

Nepwimpers? Die gaan totaal op in jouw eigen wimpers, vanwege de compactheid van de mascara formule. Het is zo eenvoudig om eerst een laagje aan te brengen van de Dramatic Lash Builder, vervolgens je wimpers op te plakken en een nieuwe laag aan te brengen, zodat je niets meer ziet. Ook blijft de zwarte mascara goed op zijn plek zitten, is niet waterproof, maar dat vind ik geen ernstige zaak.

Binnen een handomdraai heb je prachtige lange wimpers die een flinke dramatische boost hebben gehad, waardoor je zwoel kunt knipogen naar je handsome lover. De HEMA test hun producten niet op dieren en zoals gewoonlijk zijn de producten, o.a. de Dramatic Lash Builder Mascara verkrijgbaar in winkel voor €6,00!

Heb jij de nieuwe producten al gezien? En wat is jouw mening erover?


9 Comments

 • Silke

  10/12/2014

  Deze ziet er super uit. En je ooglook is ook weer prachtig! <3

  Reply
 • Kiss & Make-up

  10/12/2014

  Het is in ieder geval een slim concept. Maar doet hij je wimpers niet heel erg aan elkaar plakken?

  Reply
  • CynthiaKoning

   16/12/2014

   Nee, het valt heel erg mee! Je krijgt er lekkere volle lashes van. :)

   Reply
 • Leonie

  10/12/2014

  Ik persoonlijk vind het effect een beetje spinnenpoot achtig, geef mij maar gewoon m’n geliefde – peperdure – gurlain mascara!

  Reply
 • Oeh ik zat stiekem al op deze review te wachten sinds je laatst zo positief was over deze mascara. Je hebt me nog nieuwsgieriger gemaakt, ik ga deze zeker eens proberen!

  Reply
 • beautifulday4makeup

  11/12/2014

  Wat ziet dat er mooi uit!

  Reply
 • Irma

  11/12/2014

  Hier zat ik al op te wachten!
  Goede review! Ik heb wel het gevoel dat HEMA make-up elk jaar weer duurder wordt…

  Reply
 • Mieke

  13/12/2014

  Love the look! Ik heb heeeeel lang geleden mascara van Hema gebruikt, toch maar weer eens kijken!

  Reply

Geef een reactie