Last week, I was thankful for.. #27

Een week vol met sushi, uitstapjes en genieten met de bro’s. Zo kijk ik terug op vorige week, maar deze week begon mijn favorite maand. De december stond alweer voor de deur, het Glazen Huis komt dichterbij, ik sprak mensen al over vuurwerk, kreeg de flyers in mijn hand gedrukt en was enorm dankbaar voor..

Schermafbeelding 2014-12-03 om 00.03.40

Aankomst van de eerste decemberdag – mijn make-up skills die steeds verbeteren – inpakken van kerstcadeaus – wax melts – de kerstcollectie van Yves Rocher – kerstliedjes – Mom’s kerstpraktijken – bijgewerkte e-mail – de producten van Cannabios – maskertje – mom helpen met de kerstversiering – nagelbijtende Expeditie Robinson aflevering – lekker kokkerellen – bijhouden van zaken – kerst CD van Micheal Bublé – SFX items besteld – nepwimpers van de Action – homemade gevulde speculaas cakejes – de open haard – sale bij de BEAUTY KONING shop – in het gure weer wandelen – Mom’s homemade muffins –  uitkijken naar een nacht vol football – marshmallow fluff – mijn plan van aanpak volgend jaar – loempia’s – Mam’s homemade pasta – mijn rust pakken – het bijhouden van de challenges.

Bekijk hier artikel #26
Bekijk hier artikel #25
Bekijk hier artikel #24
Bekijk hier artikel #23
Bekijk hier artikel #22

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


11 Comments

 • Kirsten

  12/12/2014

  Wat een heerlijk thankful lijstje weer! (: ik was erg dankbaar voor het glutenvrije welkomspakket wat ik kreeg met producten om te proberen.

  Reply
 • beautifulday4makeup

  12/12/2014

  Wat een leuk lijstje. Dat zouden we met z’n allen vaker moeten doen!

  Reply
  • CynthiaKoning

   16/12/2014

   Inderdaad dame, je leert ineens dingen weer opnieuw waarderen!

   Reply
 • Kiss & Make-up

  12/12/2014

  Yes, eens lekker relaxen en uitrusten, dat moet af en toe al eens! En gevulde speculaascakjes? Dat klinkt lekker zeg.

  Reply
 • maroussia

  12/12/2014

  Mooi lijstje! Ik ben dankbaar voor de top cijfers die ik deze week heb gehaald en de vele cadeautjes van mijn verjaardag :) x

  Reply
  • CynthiaKoning

   16/12/2014

   Goed zo dame, keep up the good work! Nog gefeliciteerd! <3

   Reply
 • Lil

  16/12/2014

  Last week, I was thankful for:
  De vrienden die er wel voor mij zijn, werken, ook al was het kort, familiefeest, vrolijk instagram contact met jou, fb verwijderd gaf zoveel rust, mijn ex vriend meer losgelaten.

  Reply
  • CynthiaKoning

   16/12/2014

   JAAAA! We hebben gezellig contact via IG, goede positieve energie! Goed dat je jezelf ook bezig houdt en dat je anderen wat los laat. Keep up the good work Lil! <3

   Reply
 • Lil

  16/12/2014

  Cynth, ik woon in Haarlem, en de meeste vrienden vinden serious request te druk, ga jij?^^
  Ik woon 5min. van de grote markt! X

  Reply
  • CynthiaKoning

   16/12/2014

   OOHHH! Nee, ik woon in Lelystad, dat is te ver weg + ik heb geen OV meer, dus dikke kosten. :”) Als het dichterbij was geweest, dan was ik wel gegaan. BEN JALOERS LIL! Als je in beeld bent, moet je wel even zwaaien hoor. :)

   Reply

Geef een reactie