Last week, I was thankful for #28!

Het begon vorige week al, want toen passeerde we de allereerste dag van december. Kan je het geloven dat we in de tweede week van de magische feestelijke maand zitten? De kerstcollecties vliegen je om de oren, de lekkernijen blijven op tafel staan en de ene komt binnen, terwijl de ander het land verlaat. Deze week was ik weer dankbaar voor een aantal dingen, waaronder..

“Never make permanent decisions on temporary feelings.”

Uitkijken naar Serious Request – Joshie aka Joshua – amaretto met appelsap – bestellen van kerstcadeau’s uit de USA – monday night football – leuke conversaties – Budd – veel editen – de bovenstaande quote – pasta leftovers – Amerikaanse kaas – non-stop succesvol editen – Victory Tuesday – mijn Amerikaanse broeders – mijn nieuwe goddelijke broek – het bevroren meer – open haard – ombre lips –  samenwerkingen met andere bloggers – nieuwe lipsticktrucs – tweet van Vieze Freddy – een poging tot yoga – inplannen van video’s – pakketjes die mijn kant op komen voor de feestdagen – het volhouden van mijn challenges – avondje uit met de beesten – deze nagelcombo – de kerstboom die af is – mijn warme Packers outfit – gezelligheid – shoppen.

Dislike:
Mijn Packers broek is gesmolten! #HUILEN #OMG #OHGODNO.

Waar ben jij dankbaar voor geweest?

Bekijk hier artikel #27
Bekijk hier artikel #26
Bekijk hier artikel #25
Bekijk hier artikel #24
Bekijk hier artikel #23


5 Comments

 • Kijk ook echt uit naar Serious Request haha! Hoort echt bij de kerstperiode voor mij.

  Reply
 • Kirsten

  17/12/2014

  Wat een fijn lijstje weer, ik ben dankbaar voor het feit dat er net iemand jarig was en een glutenvrij gebakje kwam brengen. Jeej!

  Reply
 • beautifulday4makeup

  17/12/2014

  Wat een leuk lijstje heb je weer samengesteld!

  Reply
 • debby

  17/12/2014

  Ameretto met appelsap??? Dat ga ik eens proberen. Bacardi Razz met sprite is ook erg aangenaam

  Reply
 • Stephanie

  18/12/2014

  Wat een mooi lijstje :). En omg je broek gesmolten?!

  Reply

Geef een reactie