Serious Request 2014 Meets Cynthia!

Elk jaar verheug ik mij weer op de dag dat het festijn aanbreekt. Ze hebben spraakmakende doelen die elk mens weer diep raakt. Of het nou over de moeders, de kinderen of dieren gaat, Serious Request pakt elk jaar weer uit. Dit jaar gaat het om een bijzonder doel, namelijk het seksueel geweld en misbruik bij vrouwen in oorlog- en of conflictgebieden. Serious Request 2014 Meets Cynthia.

1

Vorig jaar ging het om het onnodig sterven aan diarree, het jaar daarvoor de babysterfte en en in 2011 ging het om de moeders. Dit jaar staan de vrouwen weer op één, namelijk met het seksueel geweld wat op dit moment gaande is in de wereld. In bepaalde landen kan je als vrouwzijnde niet eens normaal met de bus, over straat lopen en zelfs in Nederland moet je tegenwoordig op je hoede zijn.

Drie mannen, Coen Zwijnenberg, Gerard Ekdom en Domien Verschuuren eten een week lang niet, leven op smerige sapjes met wat frisdrank, weinig slaap en draaien non-stop muzieknummers, waarmee zij geld inzamelen. Ook ik wil mijn steentje bijdragen, naast dat ik mij suf sms, om ook het onderwerp net zoals voorgaande jaren weer aan te halen door middel van een make-up look. Ja, het moet wel op zijn Konings blijven.

IMG_6109

10-ingl

Met de Essence I Love Stage Eyebase op de oogleden, kon ik meteen over naar de marineblauwe kleur van INGLOT. In de crease, maar natuurlijk paste ik wel van te voren de blend truc aan. Rustig op mijn gemak vervaagde ik de blauwe kleur, voordat ik deze ook onder het oog aanbracht. Copper van GOSH vloeibaar op het ooglid + eronder en dit in elkaar over laten lopen, zodat het één mooi geheel werd.

IMG_6109

5

Met de handen in het haar, want ik moest de binnenste ooghoeken nog voorzien van een prachtige highlighter, dus koos ik voor mijn nieuwste aanwinst, namelijk de Zoeva Naturally Yours Palette. Daaruit pikte ik de gouden shimmery highlighter, genaamd Casual Elegance. Daaroverheen ging weer de Ravishing Loose Eyeshadow van Sigma, dat gold ook voor het wenkbrauwbot. Hoe meer glitter, hoe meer liefde.

IMG_6109

10

Purple Haze van MAC onder het oog en alleen deels in de outer v, voor wat meer definitie. Tijd voor de winged eyeliner die ik maakte met de Maybelline Gelliner in Black en krulde de wimpers, zodat ik ze kon voorzien van een laagje mascara van de HEMA, namelijk de Dramatic Lash Builder! Nepwimpers, die mochten niet ontbreken, vandaar dat ik Nr. 14 van Makeup Studio aanbracht, nadat ik deze op maat had geknipt.

2

IMG_6119

Neutrale lippen om het rustig te houden, de rest van de #SR14 kleuren zitten namelijk al in de ooglook. Be Natural van Catrice, zodat de Pristine Nude lipgloss van Max Factor daarmee gecombineerd kon worden. De Face Contour Kit van Sleek erbij in Light, de bronzer om mee te shapen en de Etos Blush Stick in nummer 004 op de appels van mijn wangen. Welke highlighter denk jij dat ik heb gebruikt? Of course, de oogschaduw van Sigma!

IMG_6116

Help mee en doneer! Bied op items van de veilig, kom zelf in actie of ga naar de webshop en schaf items aan. Bied op jouw plaat, geef jouw favoriete nummer aan en maak door middel van een telefoontje geld over. Sta op en help de jongens in het Glazen Huis om geld in te zamelen voor het goede doel van dit jaar!

Zie ik jou in de livechat? En heb jij al gedoneerd?


9 Comments

 • Natascha

  20/12/2014

  Wat een prachtige look, ik vind je haar ook heel mooi zo! En doneren? Dat ga ik ook nog doen!

  Reply
 • Neelima

  20/12/2014

  wauw, heel mooi!

  Reply
 • alexa

  20/12/2014

  wat gaaf dat jij je zo inzet hiervoor en wat een prachtige look!

  Reply
 • Mjay

  20/12/2014

  Heel mooi dat je je hiervoor inzet! :-) En wat een vette look! Vind je haar ook heel mooi, zo classy.

  Reply
 • beautifulday4makeup

  20/12/2014

  Wat leuk dat je hier op jouw manier ook aandacht aan besteedt

  Reply
 • Kiss & Make-up

  20/12/2014

  Heel mooi intiatief. Knap ook hoe je het verwerkt in een look, het ziet er prachtig uit.

  Reply
 • Irma

  20/12/2014

  Wat mooi! En wat goed dat je hier elk jaar weer aandacht aan besteed!

  Reply
 • Mieke

  20/12/2014

  Mooie look, en oh, I looooove Serious Request!

  Reply
 • Eilish

  20/12/2014

  wauw wat een geweldige look! Serieus Request staat nu ook weer op hier, love it!

  Reply

Geef een reactie