WIN EEN SHOPLOG MAKEUP PAKKET T.W.V €50!

Het jaar goed afsluiten, we weten hoe het moet onder het genot van een lekkere zelfgemaakte oliebol en ene zalig drankje. Omringd door je beste matties, maar ook de geliefde familieleden of je boy/girl. De beste make-up look op je gezicht, of toch niet?! Ben jij nog niet voorbereid? Zit je met de handen in het haar? Dan zal je vast ons dankbaar zijn, want dankzij Shoplog kan jij er met de feestdagen er opgedoft uitzien of het nieuwe jaar goed in gaan!

1

IMG_6027

IMG_6023

Een geweldig pakket met de mooiste producten die je ooit zal tegen komen, want de items van Sleek zijn adembenemend. De pigmentatie laat je hartje sneller kloppen, net zoals de adrenaline die door je lichaam giert als de klok de nieuwe seconde van het jaar aantikt. Twee palettes, zowel de Au Natural als Vintage Romance, zodat je looks voor overdag kunt maken en speciaal voor de zalige dagen die gaan aanbreken en of course de avond looks!

IMG_6030

IMG_6032

IMG_6034

Opnieuw een blush van hetzelfde merk, maar ook een lipstick in een kersverse rode kleur. Houd je niet van felle tinten? Geen zorgen, want je kan gaan experimenteren, met de koraalkleur van Wet N Wild! Op de nagels een mooie marineblauwe kleur van China Glaze en natuurlijk de nepwimpers om de look compleet te maken!

IMG_6038

IMG_6040
IMG_6042

Een mooi pakket ter waarde van €50, geshopt bij de Nederlandse webshop, namelijk TheMakeUpSpot! Bekijk de onderstaande video en volg de voorwaarden om mee te doe aan de winactie!

Schermafbeelding 2014-12-20 om 14.38.04

 Bekijk hier de video op Shoplog.nl!

De voorwaarden van de winactie zijn:
– Laat een reactie achter op Shoplog.nl
– Abonneer je op het YouTube kanaal Cynthia Koning
– Volg Shoplog op Instagram
– Like de Facebookpagina van BEAUTY KONING
– De winactie loopt tot en met 28 december 2014!

Doe jij mee aan de winactie?

VANAVOND LIVECHAT TIME OM 21:00 UUR GA IK LIVE! DE LINK KOMT OP DE SITE EN OP TWITTER @CYNTHIAKONING.

18 thoughts on “WIN EEN SHOPLOG MAKEUP PAKKET T.W.V €50!

  1. whaaa, ik wil dit echt TE graag winnen, ik bedoel, de actie loopt notabene tot mijn verjaardag! Maar jah, ik heb geen instagram :( en mijn telefoontje kan geen apps meer toevoegen want het is een pre historische HTC legend. oh well.

  2. Wat een vette winactie! Heeel gaaf! Ik heb deze week al aan een winactie van je meegedaan, dus ik gun dit pakket aan iemand anders! :)

  3. Ik volgde jou en shoplog al overal! Dus ik ga nu even een reactie achterlaten bij shoplog.nl ! Ik ben sooo excited! Ik heb niets van Sleek, 0,0! Dus dit zouuu zooo gaaf zijn! Kan ik ook eindelijk weers eens wat met oogschaduw gaan doen! Fingers Crossed!

  4. Wat een gave winactie! Ik heb sommige producten zelf al, dus ik sla hem over, maar ik kan iedereen die nog niks hiervan heeft zeker aanraden om mee te doen! Vooral de Sleek paletten vind ik altijd erg fijn! :)

  5. Heyy! super gaaf, deze winactie! ik doe zeker mee, er zitten echt gave producten bij! vooral de Sleek Paletten!

    xxx Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *