Oriflame Giordani Gold Baroque Blushing Pearls.

Iedereen viert de kerstdagen, zo ook Oriflame en dat doet het merk met een prachtige nieuwe kerstcollectie, namelijk Giordani Gold Baroque. Van gouden lipsticks tot aan de nagellakken met een subtiel goud shimmertje, maar de echte kers op de taart is zijn de glimmende parels die jouw wangen een mooie blush en glow geven. De Oriflame Blushing Pearls, speciaal voor de kerst!

IMG_4993

IMG_4987

Kerstcollecties pakken mij volledig in, de glitters die erin worden verwerkt, de warme kleuren, maar ook vaak omdat het wat over de top is of vanwege de unieke kleuren die worden verwerkt in de decembermaand. Oriflame staat er bekend om dat zij hun producten op dieren testen.

IMG_4984

IMG_4990

IMG_5001

Het doet de naam zijn eer aan, want de verpakkingen komen in prachtige gouden omhulsels of gouden bakjes. Net zoals de Blushing Pearls die komt in een golden package met daarop de dubbele G’s van Giordani Gold. Aan de zijkant zit een handig klepje, waarmee je de blush kunt openen en daarin zit een schuimrubbertje, zodat de parels niet alle kanten op gaan!

IMG_4992

IMG_4998

Bij het zien van de losse balletjes gaat mijn highlighter hart sneller kloppen, want de shimmers zijn goed te spotten! Verschillende kleuren van perzik tot aan abrikoos, maar ook zachtgeel, goud en een donkere cranberry kleur. Ze variëren trouwens ook in grote, sommige parels zijn kleiner en de donkere zijn groter.

IMG_5743-1024x759

Stiekem was ik was onzeker over hoe de kleuren zouden gaan uitpakken, zou je teveel van de donkere tint te pakken krijgen? Of zou je het überhaupt wel zien? Geen zorgen, gewoon uitproberen, want de parels verdelen zich namelijk gelijkmatig als je met je blushkwast door de menigte heen roert. Een stevige pigmentatie verschijnt er op de appels van je wangen, waardoor je rustig aan moet doen.. HURRAY!

IMG_5227-1024x711

Hoe meer pigmentatie, hoe meer ik ervan goud! Weet je wat trouwens ook goddelijk is? De geur van de parels, net zoals de lipsticks hebben deze een kenmerkende geur en komt ook overeen met elkaar. Zelf de nagellak ruikt lekker! Het lijkt op een ouderwetste parfum, of de ouderwetse make-up producten-geur maar is totaal niet overheersend, maar een leuk extraatje!

IMG_5001

Het is eigenlijk een blush en highlighter in één, want dankzij de shimmers die erin zitten, krijg je een schitterende glow op de jukbeenderen die mooi wordt opgepakt door het daglicht. Daarnaast een fantastisch cadeau voor onder de kerstboom, want jijzelf of een ander zal hiermee stralen! De Oriflame Giordani Gold Baroque Blushing Pearls is verkrijgbaar in de webshop voor €30,00!

Heb jij al items van de kerstcollectie geroofd?


14 Comments

 • beautifulday4makeup

  21/12/2014

  Wauw, dit ziet er zo mooi uit. Alleen de verpakking staat mij wat tegen.

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  21/12/2014

  Prachtige blush. En wat zie je er mooi uit op die eerste foto !

  Reply
 • Manon

  21/12/2014

  Wat een pareltjes he :$

  Reply
 • Marloes/GLAMOURMOES

  21/12/2014

  Prachtig Cynthia! En die eerste full face foto van jou is wow!

  Reply
 • Mariëlle

  21/12/2014

  Ik vind die parels altijd zo leuk en het is ook echt wel een mooi product!

  Reply
 • Dhini

  21/12/2014

  wat prachtig

  Reply
 • Nicole

  21/12/2014

  Wat een prachtig product!

  Reply
 • femketje

  21/12/2014

  oh wauw die is mooi!

  Reply
 • Dress your life.

  21/12/2014

  Ik heb ook zo’n parels, van the body shop. Die van mij geven in verhouding precies minder kleur af, ik zal het eens anders moeten aanpakken denk ik :D. Staat je mooi!
  Naomi, x

  Reply
 • Eilish

  21/12/2014

  Wauw prachtige parels!

  Reply
 • alexa

  22/12/2014

  Ziet er erg mooi & natuurlijk uit!

  Reply
 • Rachel

  22/12/2014

  wauw ziet er heel goed uit liefs

  Reply
 • Lisa

  22/12/2014

  Zulke parels zien er altijd zo lekker luxe uit! heel nice.

  Reply

Geef een reactie