VIDEO: Feestelijke pin up look.

Het maakt niet uit hoe vaak je de pin up look draagt, het blijft een echte klassieker! Daarnaast kan je de make-up look zo buigen dat het iets wordt aangepast, maar dat je de make-up look blijft herkennen. De winged eyeliner, de schaduw in de arcadeboog en de rode kleur op de lippen. Tijd voor een vernieuwde, maar feestelijke versie!

3

SHOPLOGKlik hier om naar de video te gaan!

Een winged eyeliner niet gemaakt van een gelliner, de matchende foundation met een warme blush van Sleek. De fantastische palette van Zoeva met de natuurlijke kleuren, zowel een shimmer als de matte kleuren die mij hebben ingepakt.

1

17

Wil je weten hoe ik de look heb gemaakt? En welke producten er nog meer voorbij komen in de look, zodat jij deze kan namaken? Bekijk dan de tutorial op shoplog, inclusief de rest van de producten! Klik hier om naar de tutorial te gaan en vergeet niet, met de feestdagen mag je uitpakken!

Heb jij al een look voor kerst? En heb je al de tutorial bekeken op de Shoplog?


6 Comments

 • Kirsten

  22/12/2014

  Oh girl, ik vind dit filmpje ook weer geweldig. BAAS in opleiding! =D Lovely look. <3

  Reply
 • Manon

  22/12/2014

  Prachtig!

  Reply
 • Natascha

  22/12/2014

  Je look is weer prachtig! Heel classy!

  Reply
 • Rachel

  22/12/2014

  pretty girl love it!

  Reply
 • Dana

  22/12/2014

  FAB!

  Reply
 • Poonpo

  07/01/2015

  Very very pretty girl :)

  Reply

Geef een reactie