Yves Rocher Kerst Bodylotion & Body Crème!

De winterdagen molesteren mijn huid, goed insmeren is een must en laat Yves Rocher nou net met de perfecte kerstcollectie komen die limited edition is en alleen verkrijgbaar in deze tijd. Drie verschillende geuren met cacao en sinaasappel, maar ook zwarte bessen en rode vruchten. Dankzij de bodylotion en bodycrème kan mijn huid de winter overleven!

IMG_5329

IMG_5317

IMG_5313

De klassieke verpakkingen van Yves Rocher die een eyecatcher zijn in de badkamer, maar ook in de slaapkamer en gewoon in jouw collectie. Een plastic flacon en een plastic pot gevuld met het witte goud wat de huid verzorgd. De romige bodylotion komt in een handige knijpfles met daarop gouden randen, paarse opdrukken en de  bessen. Wel test Yves Rocher hun producten nog steeds op dieren.

IMG_5273

IMG_5275

Ook geldt dat voor de body crème, want opnieuw is de verpakking lila kleurig, met de sierlijke gouden letters, paars en het fruitsoort. Het is algemeen bekend dat een body crème wat steviger en dikker van structuur is. Daarom zijn de body crèmes beter voor in de wintermaanden, tenzij je minder nodig hebt, want dan is de bodylotion voor jou geschikt!

IMG_5319

IMG_5320

IMG_5318

Een zoete mengeling van fruit, zoetigheid en een vleugje van bloemen. Het is een vrij zware geur, maar dankzij de zwarte bessen die erin zijn verwerkt is het ook geschikt om in de ochtend te gebruiken. Totaal niet overheersend, maar wel opmerkend.

IMG_5269

IMG_5272

IMG_5274

De body crème heeft op dit moment mijn voorkeur, omdat deze wat voller is en in deze periode heeft mijn huid dat nodig! Het geeft net wat meer voeding, waardoor je geen trekkerige of pijnlijke huid hebt die op elk moment kan gaan barsten.

IMG_5321
IMG_5325

Daarentegen is de bodylotion ideaal voor in de ochtend, deze trekt namelijk sneller in dat de crème, is lichter op de huid, perfect voor als je haast hebt of niet van vettige producten houdt. Daarnaast is het een goede handcrème!

IMG_5326

Weet je nog niet wat je voor je moeder moet kopen? Of je zus? Of wil jij jezelf gewoon verwennen speciaal voor de feestdagen? Dan zijn dit de cadeautjes die je onder de boom moet leggen, want de geur is enorm aantrekkelijk, past goed bij de winterdagen, maar helemaal bij de feestdagen. Leg iemand in de watten met de bodylotion of body crème, maar wat dacht je van de sparkling shower gel? Jij bent klaar voor de feestdagen als het om cadeautjes gaat!

De Yves Rocher Romige Bodylotion met zwarte bessen is gewoon verkrijgbaar in de webshop van Yves Rocher voor €3,95. Voor een aardige pot met daarin de zachte body crème betaal je zo’n €7,95! Schaf je items nu nog aan, nu an het nog!

Heb jij de nieuwe collectie van Yves Rocher al uitgeprobeerd?


8 Comments

 • femketje

  22/12/2014

  oeh die body lotion lijkt me wel wat :D lekker snel en makkelijk in gebruik!

  Reply
 • beautifulday4makeup

  22/12/2014

  Wat een prachtige producten heeft deze lijn toch

  Reply
 • Vanessa

  22/12/2014

  Lijken me heerlijke producten voor deze winter!

  Reply
 • Lisa

  22/12/2014

  Ik ben toch wel heel benieuwd naar de geur van deze lijn!

  Reply
 • Marloes

  22/12/2014

  Oh deze geur is zo lekker <3! Ik heb er zelf ook een douchegel van gekocht!

  Reply
 • Dana

  22/12/2014

  De producten lijken mij zo fijn!

  Reply
 • Redhotjillypeppers

  22/12/2014

  Dat lijken me heerlijke producten ! Fijne prijzen ook.

  Reply
 • Dhini

  22/12/2014

  Lijkt mij lekker producten

  Reply

Geef een reactie