FOTOTUTORIAL: Miley Cyrus Meets Cynthia (Kerst editie!)

Jaren geleden creëerde ik al eens de look, maar toen miste ik wat. Het was het namelijk net niet, wat kan gebeuren, totdat ik de make-up look weer tegen kwam. Dit was een teken, maar dan met een feestelijk tintje om in de kerstsferen te blijven! De complete look werd al eerder gepubliceerd, maar vandaag de how to in een fototutorial!

IMG_5451

Geen moeilijke eyeliners, maar simpele liners die je wimpers nog meer volume en volheid geven. Lange wimpers door een goede mascara, donkere lippen en wat highlighter hier en daar op de jukbeenderen.

IMG_5399

Primen die handel! Ik gebruikte als eerste de Essence I Love Stage eyebase en vervolgens de goddelijke witte basis van NYX, namelijk het Jumbo Pencil in Milk. Deppend op het ooglid, in de ooghoek en lichtelijk in de crease.

IMG_5413

IMG_5402

We blijven bij hetzelfde merk, namelijk NYX met de pigment Yellow Gold die op het ooglid ging. Vervolgens paste ik de blend truc onder het wenkbrauw toe, zodat het blenden van de gouden oogschaduw gemakkelijk mij af ging.

IMG_5410

IMG_5405

Van GOSH gebruikte ik Glamour in de ooghoeken en vervaagde dit met de rest.

IMG_5411

IMG_5408

Met de highlighter uit palette van Kim’s Kardazzle, afkomstig van Kardashian Beauty, voegde ik nog meer warmte toe aan de look op het wenkbrauwbot en blendde dit tot één geheel.

IMG_5414

Glamour van GOSH ook onder het oog.

IMG_5421

Met een bruin oogpotlood van Max Factor, de Excess Intensity Longwear eyeliner in 06 maakte ik een eyeliner aan de onderkant en bovenkant en vervaagde dit met een donkerbruine oogschaduw + de eyesmudger van Zoeva. Ook voegde ik extra goud nog op de eyeliner om het wat meer op de achtergrond te krijgen.

IMG_5428

Er was nog iets meer diepte nodig in de arcadeboog en de bruine kleur uit de Too Faced Natural Eye Palette genaamd Cacao Puff zwiepte ik wat heen en weer. Ook krulde ik mijn wimpers en voorzag deze van de HEMA Dramatic Lash Builder en op de waterlijn koos ik voor All I Want van Essence!

IMG_5433

Met de Royal Red van ELF en de Longer Lasting Lipstick van de HEMA in 05 creëerde ik een ombre-effect op de lippen. Optische vergroting, dat is altijd mooi meegenomen!

IMG_5457

Hoe simpel is dat? Voeg er gerust nepwimpers aan toe of juist de glitters, want met de feestdagen mag je uitpakken en met uitpakken bedoel ik, trek alles uit de kast! Glitters, highlighters, felle kleuren, foute kleuren, zo zwart als de nacht, zolang jij tevreden bent! GO CRAZY! Bekijk hier trouwens het artikel!

Ga jij voor een eyeliner? Of zoals hierboven?


10 Comments

Geef een reactie