Oriflame Giordani Gold Baroque Jewel Lipsticks!

De chique kleuren zijn de eyecatchers van de feestelijke maand, zachte pastelkleuren zijn van de lente, maar bij de winter ga je vaak voor wat warmers, donkerder en met een uniek shimmertje. Oriflame pakt ook dit jaar weer uit met de kerstcollectie, niet alleen huls is om te kwijlen, want dan heb je nog niet de kleuren gezien! De Oriflame Giordani Gold Baroque Jewel lipsticks zijn dé musthaves!

IMG_5029

IMG_5006

IMG_5027

En ik maar denken dat de Blushing Pearls de parel uit de collectie was! De kerstcollectie komt namelijk ook met de kleurgevende parels, maar ook een parfum, een body cream, nagellak en ook drie prachtige lipsticks gehuld in het goud. Sierlijke uiteindes met doodles, dotjes en een mooie omranding. Op de dop staat nog een dubbel ‘G’ verwerkt, met aan de onderkant de nummers en namen van de lipsticks.

IMG_5026

Je hebt in totaal drie prachtige tinten, zelf heb ik de Royal Camellia en de zachtere variant hiervan, namelijk Cerise Drama. Beide komen in de verpakkingen waarmee je een ander ook enorm blij mee zou maken. Leuke kerstcadeautjes voor je moeder, je zus, een schoonzus, nichtjes of een vriendin, maar vergeet jezelf niet! Want dit zijn hebbedingetjes voor in je stash en ideaal voor onder de boom!

IMG_5028

IMG_5012

IMG_5036

Het zijn geen extreme kleuren, waardoor iedereen ze gemakkelijk kunt dragen, omdat ze vrij subtiel uitpakken. Deze rijk verzorgende lipstick in de stijlvolle goudkleurige hulzen zijn verrijkt met pure gouddeeltjes voor een extra sprankelend effect! Wel test Oriflame hun producten nog steeds op dieren.

IMG_5017

IMG_5022

IMG_5710

IMG_5706

Royal Camellia bevat inderdaad de royal kleur, want de rode finish die erin verwerkt is, geeft mij ondanks dat ik al een Koning ben, een Koninklijke gevoel. Mede dankzij de gouden shimmers die erin zijn verwerkt. De lipstick is vrij glossy, romig en droogt mijn lippen niet uit. Perfetto met de koude dagen! De verzorgende touch is dan ook een uitkomst!

IMG_5019

IMG_5026
IMG_5690
IMG_5682

Cerise Drama houdt het een stuk ingetogener, want met de my-lips-but-better-lipstick valt deze gemakkelijk te combineren met intense looks, maar ook een elegante winged eyeliner. Zachtroze, opnieuw verzorgend en een glanzende finish!

IMG_5027

De lipsticks overleven een drankje, maar na een maaltijd is bijstiften noodzakelijk. Zelf is dit automatisme, om te kijken of mijn lipstick niet op mijn wang of voorhoofd is geëindigd, dus bijwerken is geen probleem! De geur van de lipsticks is uniek, net zoals die van de Blushing Pearls, want het komt namelijk overeen, doet mij denken aan een parfum, maar is totaal niet overheersend!

De Oriflame Giordani Gold Baroque Jewel Lipsticks zijn verkrijgbaar in de Nederlandse webshop van het merk, net zoals de Blushing Pearls die ook een perfect kerstcadeau zijn. De lipsticks zijn per stuk verkrijgbaar voor €18,00. Op dit moment zijn ze afgeprijsd voor €11,99!

Wat vind jij van de Oriflame lipsticks?


9 Comments

 • alexa

  23/12/2014

  ziet er heel goed uit al vind ik ze van kleur niet mega van elkaar verschillen!

  Reply
 • Britt

  23/12/2014

  Erg jammer dat ze nog op dieren testen! Maar de kleuren staan je heel mooi.

  Reply
 • Poonpo

  23/12/2014

  loved the shade very much :)

  Reply
 • beautifulday4makeup

  23/12/2014

  Dat zijn prachtige kleuren. Je staat er goed mee.

  Reply
 • Kirsten

  23/12/2014

  Ik heb deze lipsticks ook en vind ze erg fijn (:

  Reply
 • femketje

  23/12/2014

  die lichtste is echt een lief kleurtje :D

  Reply
 • Irma

  23/12/2014

  Wauw, die gouden hulzen! Ö

  Reply
 • maroussia

  23/12/2014

  Wat een pareltjes!x

  Reply
 • Manon

  23/12/2014

  Ik heb ze ook en vind ze super! geweldige kleuren

  Reply

Geef een reactie