Alle kerstlooks op een rijtje 2014!

Weet je nog niet wat je met de feestdagen gaat creëren op het gezicht? Ga je voor de mooie glitters of juist een simpele sprankeling van een highlighter? Pak het groot aan, want met de kerstdagen bestaan er geen make-up regels, misschien eentje dan, namelijk dat het wat meer mag. Meer zwart, meer kleur, meer glitter, meer over de top! Vandaag een overzicht van alle kerst looks die ik dit jaar heb gecreëerd!

15-1024x661

Op de eerste van november trapte ik af met de allereerste make-up look voor de kerstdagen, namelijk de grijze smokey eyes! Een mooie neutrale lipgloss erbij om de boel te compenseren. Ben je een daredevil? Gebruik dan ook kleur op de lippen, voeg er nepwimpers aan toe en jij bent ready to go! Bekijk hier het artikel!

12-1024x671

Wist je dat je met de feestdagen niet altijd voor donker hoef te gaan? Het is aan jouw de keus om een bloedrode kleur te kiezen of die van verse aardbeien. Opnieuw grijs in de ooglook, ditmaal de eyeliner. Door met de kleuren te spelen op de oogleden verander je al snel iets! Kijk wat een verschil. Check hier de fototutorial, inclusief het artikel!

IMG_5228-1024x688

Moeilijke kleur om te combineren, maar met bruin staat alles! Okergeel met een diepbruine kleur die gouden glitters bevat, waardoor de twee tinten elkaar goed aanvullen. Ook bevat de look glitters op de onderste wimperrand. Een kleine dot van de licht weerkaatsende geeft je look alweer een totaal andere boost. Bekijk hier de fototutorial en hier artikel.

111-1024x660

Samen met Angelique gingen wij de uitdaging aan om glitters in onze make-up looks te gebruiken, omdat die glimmende krengen veel ellende met zich meebrengen. Een kerst look zonder glitters, dat is gewoon een normale look .. geen feestelijk tintje, maar dankzij de glitters pep je de boel op! Bekijk hier het artikel en hier de video!

14-1024x734

Misschien is het geen officiële kerstlook, maar het is een Serious Request Meets Cynthia. Bij mij hoort Serious Request bij de kerst traditie, vandaar dat de look ook in dit artikel terugkomt. Daarnaast past blauw perfect bij de feestelijke periode, want het heeft iets chics, helemaal met de koperkleur en wat dacht je van de neutrale lipkleur? Lees hier het artikel!

IMG_4800-1024x685

Niet iedereen houdt van felroze, licht oranje en mooie glanzende shimmers, want ook mijn hart heeft een zwak voor de mysterieuze kleuren. Bordeaux, donkerbruin en een scherpe winged eyeliner met een bruin lidpotlood. Bekijk hier de video met het artikel!

IMG_54511-1024x726

Wat een eenvoudige look was voor de jonge blondine werd een kerst look voor deze oude tak! Miley Cyrus ontmoette ik al eerder in mijn Meets Cynthia overzicht, maar dit jaar het een tweede kans en speciaal gericht op de feestdagen. Bekijk hier de Meet en hier de fototutorial!

33-1024x737

Ben je niet goed met gelliner? Of gewoon eyeliner stiften? Oogschaduw is je vriend, want in de tutorial heb ik namelijk alleen een oogschaduw gebruikt, maar wel een kaarsrechte wing. Donkerrood op de lippen en op de appelwangen, waardoor de look ineens een stuk karakter krijgt. Check hier de video!

IMG_5090-1024x749-1

Ben je nog opzoek naar een warme en romantische touch aan je look? Ga dan voor de romantische kerstlook met de lange nepwimpers waarmee jij jouw crush kan verleiden. Zachtroze op de oogleden, maar ook op de appels van je wangen en laten we de lippen niet vergeten! Bekijk hier de video!

1-1024x641

Donkerblauw met donkerbruin, maar ook weer een lichte kleur, waardoor het niet zo heavy wordt. Een marinekleurige gelliner, waardoor je zwart buiten de deur kan laten. Nog steeds intens, pakkend en met nude lips ben jij er helemaal klaar voor. Check out de Meet en hier de video!

1-THUMBNAIL1-1024x751

Ben je helemaal fan van kerstmis? Dan moet je gebruik maken van de kerstboom kleur, maar ook de klassieke combinatie van groen met rood, vandaar de kersverse lipstick van de Hema gecombineerd met de groene naalden. Check hier de video!

IMG_5743-1024x759

Anneloes en ik zijn niet bang voor een fel kleurtje met de feestdagen en daarom besloten wij om een kerst gerelateerde look te maken, maar wel met een lekkere springerige kleur die je oog meteen vat. Ja, met glitters en nepwimpers. Bekijk hier de tutorial in een film variant!

222-1024x733

Paars, die heb je nog niet voorbij zien komen, maar ook deze was in december van de partij, inclusief een gouden eyeliner, maar ook nog iets extra’s! Wil je weten wat dat is? Bekijk dan snel de video!

IMG_5630

Een ombre eyeliner? Dat zie je niet vaak, de Koning heeft het geflikt en de video komt vanmiddag online. Niet alleen mijn eyeliner heeft een ombre, maar ook de lippen zijn voorzien van een kleurverloop. Stay tuned!

IMG_5090-1024x749

Met de vraag of ik ook mijn foundation routine wilde filmen, speciaal gericht op de feestdagen, wat betekend dat je veel primen ziet, maar ook het wegwerken van oneffenheden. Het artikel + de video kun je hier zien!

Zo’n veertien looks speciaal voor jou met de feestdagen, zodat jij kunt kiezen en misschien doe je wel inspiratie op! In vele video’s laat ik zien welke producten ik gebruik, hoe ik ze aanbreng, maar ook hoe ik omga met glitters, nepwimpers en nog veel meer. Bekijk ze snel!

Welke look is jouw favoriet?


8 Comments

Geef een reactie