KERSTLOOK: De look voor naar je schoonouders!

Het is de allereerste kerstdag en die brengt veel met zich mee, naast al het eten. Je moet bij anderen op bezoek en zo kreeg ik de vraag of ik mijzelf wilden hullen in een niet geschikte make-up look voor bij het kerstdiners als je bij je schoonouders bent. Met mijn roots die eigenlijk niet in Amsterdam liggen, had ik mijn inspiratie gevonden. Toevallig was ik er nog drie dagen geleden, waardoor ik looks kon oppikken van de straat.

IMG_6147

MERRY CHRISTMAS Y’ALL! Een lekker zongebruinde huid dankzij de foundation, mooie gezonde kleur op de appels van mijn wangen. Een gezellig kleurtje op de oogleden, een mooie eyeliner die aan één kant iets mislukt is. Ah joh, gewoon erboven verder gaan, niemand die dat ziet.

IMG_6148

IMG_6150

Een aantal goede lagen mascara, want anders zijn je wimpers niet zichtbaar en natuurlijk wat schoonheidsvlekjes erbij. Eentje rondom de ogen en de ander in de buurt van je bovenlip. Het plaatje is pas compleet met een volle lip. Een zwarte rand eromheen vergroot de boel en een passende kleur om in de feestelijke sfeer te blijven een eyecatcher van een roze.

IMG_6142

PERFETTO! Tijgerprintje aan en gaan met die banaan. Ook tekende ik nog voordat ik wegging een gezichtsuitdrukking op mijn gezicht met zichtbare wenkbrauwen. Fijne eerste kerstdag poppies! EET VEEL, MAAK MIJ TROTS! 

Hoe zag jij er vandaag uit?


19 Comments

 • Kimberly

  25/12/2014

  dit is sowieso de mooiste look die je dit jaar hebt gemaakt, kun je trots op zijn :’)

  Reply
  • CynthiaKoning

   18/01/2015

   Dankjewel, ik vond het ook de eyecatcher van het jaar! :’)

   Reply
 • Nadia

  25/12/2014

  Hahahahaa, gek kind dat je bent!

  Reply
 • beautifulday4makeup

  25/12/2014

  Superleuk

  Reply
 • Irma

  25/12/2014

  GUUURL YOU LOOK FAB.

  Reply
 • Loes

  25/12/2014

  wauw, sprakeloos :)

  Reply
 • Lotte

  25/12/2014

  Hahahaha, dit artikel heeft echt mijn dag goed gemaakt! Fijn dagen nog :D

  Reply
 • Denise

  25/12/2014

  eindelijk een look waar ik mn swagger in kwijtkan

  Reply
 • femketje

  25/12/2014

  Perfection it it’s rare form :’D

  Reply
 • Maxime

  26/12/2014

  Hahahah, prachtig!

  Reply
 • Rachel

  27/12/2014

  ahahaha heb mezelf echt rot gelachen om de titel met die foto’s! heerlijk!

  Reply
 • Petra

  28/12/2014

  Hahah geweldig,…. nu nog zo een hoogblonde extreem getoupeerde pruik ( inclusief roze strikjes )en je kan zo door voor deftige over het paard getilde barones….

  Reply
 • LogPoes

  02/01/2015

  Zie deze look nu pas en ga he-le-maal stuk hier! :-D

  Reply
 • Poonpo

  07/01/2015

  hehehe !! you are looking very funny :D hehehe

  Reply

Geef een reactie