Melissa Joan Hart Meets Cynthia!

Het liefst had ik ook een kat in mijn jongere jaren en nog steeds, maar om door het huis te zwerven met dozen vol tissues onder mijn armen, dat zag ik niet zo zitten. De boeken stapelde zich op in mijn kamer, want ook ik wilde leren toveren na het zien + lezen van de geweldige serie Sabrina The Teenage Witch! Enkele weken terug stuitte ik opnieuw op de dame in haar nieuwe serie, genaamd Melissa and Joey. Tijd om haar te ontmoeten, namelijk Melissa Joan Hart Meets Cynthia!

IMG_6066

De laatste tijd is mijn serie-verslaving afgenomen, op Person of Interest na dan, maar tijdens het make-uppen of het uploaden van video’s of als ik een break nodig heb, kijk ik het liefst Melissa and Joey! De twee wonen bij elkaar, nadat hij is failliet gegaan en zij een nanny nodig heeft. Meer ga ik niet spoilen, maar haar au-naturel looks inspireerde mij om weer eens de handen in één te slaan met de visagiste!

IMG_6059

17
Ze informeerde mij dat een primer the key was in een ooglook, vandaar dat ik de Essence I Love Stage Eyebase aanbracht over de oogleden. Ook nam ik mijn wenkbrauwen mee, voordat ik ze had bijgetekend. Hier stopte het met primers. Ik weet het, dat komt bijna nooit voor bij mij, maar sinds ik de Zoeva Naturally Yours Palette in bezit heb, ben ik van slag. Smooth Harmony blende ik op het ooglid met een blending brush, richting de arcadeboog waar ik First Love had aangebracht voor de blend truc.

IMG_6060

In de ooghoeken koos ik Casual Elegance, zodat ik Angel daarboven kon blenden om de look wat koeler te maken. Onder mijn wenkbrauw ging ik voor Ravishing van Sigma, een losse oogschaduw, waardoor je een dubbel highlighting effect kreeg. Forever Yours onder het oog, langs de wimperrand en een strakke eyeliner met de gelliner van Maybelline langs de bovenste rand. Nog even thightlinen met het zwarte oogpotlood van TEEEZ en de grove nepwimpers op van de Action! Op de waterlijn koos ik voor Anastasia HIghlighting Pen in I Camille met topper, de mascara van de Hema, namelijk Dramatic Lash Builder!

1111

Het gezicht hield ik rustig en gebruikte daarom de foundation van Sleek die perfect bij mijn huid past, komt volgend jaar – SHIT DUURT LANG HA JOKE! – op de website. Met daaroverheen de Wet N Wild Coverall Powder in de kleur Clair. Even shapen met de Face Contour Kit van Sleek en op de appels van mijn wangen ging de blush stick van de Etos in 004.

3

IMG_6080

Voor de lippen gebruikte ik een unieke combinatie, namelijk een oranje lipstick It Girl van Revlon, maar ook een subtiele oranje gloss met gouden shimmers van de Etos. ETOS. ETOS. ETOOOOS!

Weet je dat ik de look totaal niets vond? De kleurencombinatie sprak mij niet aan, maar ook de oranje lipstick met de paarse oogschaduw, dat matcht toch niet? De grove nepwimpers? Los van elkaar is het niet passend, maar bij elkaar is het spectaculair!

Volg jij de serie?


10 Comments

 • beautifulday4makeup

  27/12/2014

  Dat staat je heel mooi. Ik vind het kleurtje van de lippenstift prachtig!

  Reply
 • Marloes/GLAMOURMOES

  27/12/2014

  Ik ken de serie niet. De look vind ik wel mooi hoor, die wimpers wow!

  Reply
 • Irma

  27/12/2014

  Gorgeous! Die nepwimpers van Melissa zijn ook zó mooi!

  Reply
 • Bertine

  27/12/2014

  die wimpers zijn geweldig<3

  Reply
 • Lotje

  27/12/2014

  Prachtige look! Ik vind Melissa & Joey echt een super leuke serie! X

  Reply
 • Leonie

  29/12/2014

  Deze look is echt supermooi, en de eyeliner.. Love it!

  Reply
 • petra

  02/01/2015

  Waauw heel erg mooi!!

  Reply
 • Poonpo

  07/01/2015

  I am a great fan of yours

  Reply
 • Lisa

  08/01/2015

  Echt prachtig! Vooral de lippen vind ik super :)

  Reply

Geef een reactie