VIDEO: TheMakeUpSpot Shoplog!

Shoppen voor de feestdagen, dat doet iedereen met liefde! Stad en land worden afgezocht naar de juiste cadeautjes, zowel voor jezelf als een ander. Make-up shoppen, dat doet de Koning voor zichzelf, maar ditmaal voor de ultieme feestelijke look! We willen er goed uitzien en daarvoor moeten we ons zen shoppen bij TheMakeUpSpot!

17

Klik hier om de video te bekijken op Shoplog!

De foundation van Sleek matcht gewoon met mijn huid, net zoals de poeder van Wet N Wild, dat zie je niet vaak! De blush van Sleek die ontzettend warm is, maar ook weer zo koel en dan de lipstick van hetzelfde merk en de Face Contour kit. Wat dacht je van de Sigma oogschaduw? IT’S SO FAB! 

2

10

4

De Zoeva Palette, de blush van Sleek, maar ook de rode lipstick van hetzelfde merk. De dekking van de lipstick is ook echt adembenemend, maar wat dacht je van de Face Contour Kit van Sleek? En nog veel meer producten en die kan je gewoon vinden, inclusief met een beschrijving op de website van Shoplog.nl!

Heb jij laatst nog gespot bij TheMakeUpSpot?


3 Comments

 • Mariëlle

  27/12/2014

  Super mooie producten, ik wil echt meer van Sleek hebben!

  Reply
 • Bertine

  27/12/2014

  die blush is heel mooi!

  Reply
 • maroussia

  27/12/2014

  Geweldig video haha. Super leuke producten. Dat palette van zoeva wil ik ook nog graag <3

  Reply

Geef een reactie