VIDEO: Review sappen van UZUMA!

Het jaar is begonnen en ook de goede voornemens worden massaal afgetrapt! Sportscholen die overladen zijn, de statistieken van de sigaretten lijden aan diepe dalen en de sales worden leeggeroofd door de mensen die nog niet bankroet zijn verklaard. Dieten worden aangeschaft en de gezonde gerechten komen op tafel. Ben jij bezig met afvallen? Wil je er echt voor gaan? Of liever op gewicht blijven? Ontgiften vanwege de feestdagen of fitter worden? Dan is dit jouw ding!

Schermafbeelding 2015-01-07 om 02.15.51

Klik hier als je de video review niet kunt bekijken.

IMG_5368

IMG_5371

IMG_5372

IMG_5375

De fruit- en groentesappen komen compleet bevroren bij jouw huisadres aan in het schema waarin jij het hebt besteld. Je hebt er vier zoals ik in de video al vertelde, namelijk Detox, Slim, Steady en Fit. Zelf koos ik voor Fit, omdat dit mij motiveerde om weer te gaan hardlopen en dankzij de sappen had ik een lekkere energieboost rond het middaguur waar ik altijd in dut. Ja, de Koning heeft geen rooskleurig slaapschema, waardoor ik mijn energie uit eten moet halen. Dat lukt prima, vooral als alles zo smaakt naar Rise! Check de website voor het schema wat jou aanspreekt of kijk hoe het proces in zijn werking gaat, welk schema bij jou past en de prijs!

Kon jij de sappen al? En wat is jouw mening over UZUMA?


4 Comments

 • Kirsty

  08/01/2015

  Ik ben wel heel benieuwd naar de sapjes geworden! Shine en Rise lijken mij het lekkerst!

  Reply
 • beautifulday4makeup

  09/01/2015

  leuke review

  Reply
 • Maria

  13/01/2015

  Deze sapjes worden aangeboden door een bedrijf wat ook handelt in canabis zaden..

  Reply
  • CynthiaKoning

   13/01/2015

   Dat zou zomaar kunnen kloppen. Tegenwoordig wordt hennepzaad verwerkt in maaltijden, maar ook in producten, ook cosmetica producten. The Body Shop, Cannabios en OCC maken gebruik van hennepzaad en hennepzaadolie.

   Reply

Geef een reactie