VIDEO: GET READY WITH ME FOR NEW YEARS DAY!

Oud en nieuw heeft voor mij na al die jaren nog steeds iets magisch! Ondanks dat de regeling is veranderd met de afsteek tijden, sta ik voor tien uur naast mijn bed. Al eerder, want mijn wekker gaat om half tien, zodat ik rustig de tijd heb om te douchen. Vervolgens de buren wakker te maken – fuck regels YOLO.. joke niet veel YOLO aub – zodat ik lekker op mijn gemak kon gaan ontbijten en vervolgens de make-up in kon gaan. Even de wallen temmen met wat foundation, wat kleur op het gezicht and much more!

Schermafbeelding 2015-01-10 om 20.52.27

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De producten die ik in de video heb gebruikt:
– Yves Rocher Essentiële oogcrème Anti-Age Global
– Yves Rocher Essentiële dagcrème Anti-Age Global
– Remington Pearl Wand
– Kruidvat Heat Protector
– Andrelon Fixatie Hairspray
– Haarklemmen
– Toupeerkam
– Essence I Love Stage Eyebase
– Kardashian Beauty Palette Kim’s Kardazzle
– Zoeva Naturally Yours Palette
– Sleek Bare Skin Foundation
– Wet N Wild Coverall Pressed Powder
– Sigma Loose Shimmer Ravishing
– Maybelline Gelliner Black
– eBay Nepwimpers
– DUO Lashglue Black
– Max Factor Excess Intensity Longwear Liner 02
– Golden Rose City & Style Mascara
– OCC Lip Tar Black Metal Dahlia
– NYX Blush Taupe
– Sleek Pomegranate

Een volle kop met haar, donkere lippe, simpele eyeliner met nepwimpers en nog een pakkende ooglook die weer matcht met mijn lippen. Krullen die gehele dag + nacht bleven zitten. Er is ook nog een avondlook, maar daarvoor moet ik je helaas nog even in spanning houden, want deze verschijnt pas over enkele weken! Blijf op de hoogte door te abonneren op mijn YT-channel CynthiaKoning!

Hoe zag jouw NY-look eruit?


8 Comments

 • Kiss & Make-up

  11/01/2015

  Giiiirl, you looked like a proper diva! Heel mooie look, echt super glam! Slim dat je eerste je haar doet zodat je skin care wat kan intrekken. Knap hoe jij je krullen zet, hoor. supermooi, die bordeauxkleur in je buitenste ooghoek en crease. Ben al benieuwd naar je avondlook!

  Reply
  • CynthiaKoning

   18/01/2015

   Jaaaa, dit helpt trouwens ook dat je foundation niet ervoor zorgt dat je puisten krijgt. Hoorde ik ooit.. niet dat ik het daarom doe, maar anders heb ik teveel pauzes en ik doe er al zo lang over. :’) Dankjewel, dankjewel en dankjewel dame! Wat een complimentjes! <3

   Reply
 • Ceetje

  11/01/2015

  Dat Zoeva palette praat tegen me dat ik hem ook moet kopen!!! Fijn filmpje weer!

  Reply
  • CynthiaKoning

   18/01/2015

   Ceetje, je moet het eigenlijk aanschaffen. Het is echt een fantastische palette!

   Reply
 • Kim

  11/01/2015

  Leuke video! Die heat protecting spray van Kruidvat heb ik ook :D. Je praat echt leuk trouwens.. haha!

  Reply
 • maroussia

  11/01/2015

  Wat een prachtige look weer. Je eyeliner zit altijd perfect haha x

  Reply
 • Wat een awesome look! En je haar blijf ik echt zo gaaf vinden!

  Reply

Geef een reactie