AFTERMATH: New Year, New Abs Challenge!

Oh god, je wilt niet weten hoe ik hier tegenop zat! Niet vanwege de kleine oefeningen die dagelijks plaatsvonden, maar het onthouden van de challenge, zodat ik niet iets zou overslaan. Daarnaast liepen er nog twee andere uitdagingen waar ik mij elke dag mee bezig zou moeten houden en dat was het steuntje in de rug wat ik nodig had! Hoe verliep de New Year New Abs Challenge?!

large

In mijn agenda schreef ik de activiteit op, inclusief een melding rond een uurtje of vijf, zodat ik een geruime tijd had om het uit te voeren. Meestal sluimerde ik het bericht, waardoor ik elk uur een update kreeg en vaak voerde ik deze in de late avond/nachturen uit. Net even snel voor het eten of als ik opstond.

Schermafbeelding 2015-01-09 om 00.01.58

Niet alle oefeningen waren herkenbaar, waardoor ik ze opzocht op YouTube, maar het ging perfetto! Dagelijks streepte ik een workout af en ben er maar één vergeten. Op dat moment sliep ik niet thuis, had het ook niet van te voren uitgevoerd, pas toen ik in bed lag, besefte ik mij dat ik iets vergeten was. Herkenbaar? De volgende dag had ik het ingehaald, dubbele oefeningen, yo!

large

Het mag dan maar één oefening per dag zijn, maar drie minuten planken is niet niks! Yeap, ik behaalde een nieuw record, namelijk drie minuten en drie seconden. Drie, drie en een driehoek heeft drie hoeken.. ILLUMINATI. Ik bedoel, nailed it. Mijn abs zijn strakker, mijn huid is ook strakker, maar het is een ideaal dingetje voorbij je dagelijkse workout als je opzoek bent naar je abs!

Heb jij de challenge volgehouden? Of deed jij nog een andere workout?


11 Comments

 • Irma

  14/01/2015

  Good job, girl!
  Ik heb weer de squat-challenge geprobeerd en alweer ben ik ziek geworden! Ooit, op een dag ga ik die challenge halen zonder ziek te worden.

  Reply
  • CynthiaKoning

   18/01/2015

   YOU CAN DO THIS! Vervelend dat je ziek werd. :( Maybe in de zomer?

   Reply
   • Irma

    19/01/2015

    Waarschijnlijk voor de zomer, zodat ik er killing uitzie in bikini, hahaha

    Reply
 • beautifulday4makeup

  14/01/2015

  Wauw zo goed!!! volhouden he. Ik sta alvast achter je!

  Reply
 • Marjolein

  14/01/2015

  Goed bezig zeg!! Het volhouden en niet vergeten vind ik altijd het lastigst! x

  Reply
  • CynthiaKoning

   18/01/2015

   Dankjewel Marjolein! De challenge is al afgelopen en succesvol behaald!

   Reply
 • Teddy

  14/01/2015

  Wauw goed zeg!

  Reply
 • maroussia

  14/01/2015

  Ik doe elke dag een uur pilates en nog wat yoga! Jij moet ook volhouden ^^ x

  Reply
  • CynthiaKoning

   18/01/2015

   Goed zo dame! Ik heb mijn challenge al volbracht, succesvol en wel!

   Reply
 • Wauw, goed bezig zeg! Awesome :D

  Reply

Geef een reactie