Jett Rebel Meets Cynthia!

Hij werd geboren met een talent en maakt daar verdomd goed gebruik van. De drieentwintiger die afkomstig is uit het kikkerlandje, geboren en getogen in Baarn kon namelijk al piano, gitaar en de drum bespelen voor zijn tiende. De jonge muzikalen jaren hielpen Jelte aan een rij awards o.a. de 3FM Serious Talent Award 2014. Met nog maar twee officiele actieve solo jaren staat hij binnenkort in een uitverkocht HmH, want de SHIT IS AAN met JETT REBEL Meets Cynthia!

1

Klik hier als je het nummer niet kunt beluisteren.

Zijn kleurrijke looks vielen mij meteen op, want niets is beter dan fenomenale make-up looks op een jongen. Jett zit regelmatig in de make-up voor zijn optredens, in zijn documentaire pakt hij zelf de lipstick en stift de boel bij. In “On Top Of The World” – het nummer wat hij voor The Amazing Spider-man 2 schreef – draagt hij verschillende make-up looks waaronder de blauwe lippen, maar ook groen en ook zo de ooglook met de aangezette arcadeboog, groene eyeliner en de berry lips!

5

17

Een tijd terug spotte ik al een foto van hem, waar hij aardetinten droeg met een donkerrode lipstick en dat was eigenlijk de look waar ik toentertijd voor ging. Totdat ik de gekleurde versie tegen kwam. BECAUSE WE LOVE THAT! Maarja, het is wel belangrijk dat de boel blijft zitten en daarom koos ik voor de Essence I Love Stage Eyebase + het NYX Jumbo Pencil in Milk op de oogleden. Neutraal en lichtjes depte ik daar First Love van Zoeva overheen, afkomstig uit het nieuwste pareltje in mijn collectie, de Naturally Yours Palette!

8

Ook depte ik wat op het wenkbrauwbot als highlighter, maar ook als blendtruc! Hierdoor gaat het blenden van Soft & Sexy gemakkelijker, die ik in de arcadeboog aanbracht. Gewoon subtiel, omdat Jade van NYX de show moest stelen met de groene kleur als winged eyeliner. Ondanks dat heeft Jett geen wing, maar.. hoe.. eh. o. Ik pepte de look wat op en maakte het iets meer a la Cyn. GOD. Ik kan gewoon niet zonder een wing, oké? Confessions! De oogschaduw maakte ik vloeibaar met de Makeup Setting Spray van Graftobian. Check hier de video hoe je dat kan doen!

IMG_6477

Krulde de wimpers, zigzagde er doorheen met de Golden Rose City & Style Length Mascara, plakte de nepwimpers van eBay op met de DUO Lashglue in het zwart. Vervolgens gebruikte ik de mascara van de Hema, de Dramatic Lash Builder, om de nepwimpers in mijn eigen wimpers op te laten gaan. Anastasia Highlighting Pen in I Camille op de waterlijn voor de huge eyes gaarl, maar ook vanwege de verfrissende blik.. and believe me, dat had de Koning nodig.

7

IMG_5921

4

Even mijn oneffenheden op de achtergrond werken met de fantastische Sleek Bare Skin Foundation, matte de basis af met de Wet N Wild Coverall poeder, zodat ik gerust kon shapen met de NYX Blush in Taupe. Op de appels van mijn wangen bracht ik lichtjes Pomegranete aan ook van het geweldige budgetmerk Sleek. Nog even highlighten met Ravashing van Sigma, zowel op de jukbeenderen als de neusburg als in de binnenste ooghoeken.

2

IMG_6482

Houd je hart maar vast, want Cherry Bomb is een publieksfavoriet! De kerskleur die de lipstick maakt is intens, heftig, maar gemakkelijk op te bouwen en daarom ook licht aan te brengen. De Wet N Wild lipstick maakte de look compleet én het is weer en totaal iets nieuws met de gekleurde eyeliner. Oké, nog even mijn lippen optisch vergroten door Pinker-Bell lipstick van Catrice op het middelste gedeelte aan te brengen. FAB!

IMG_6474

Niet alleen zijn muziek is fenomenaal, maar ook zijn looks zijn gewoon amazing! Heb je zijn covers en mashups gehoord bij 3FM? It will blow your mind. Nog steeds zou ik graag met hem even een middagje willen make-uppen, want de looks die hij draagt.. they’re GORG! Dus bij deze: “Lieve Jelte, zou je met mij even een middagje tips en tricks willen uitwisselen? Liefs, de Koning.”

Welk nummer is jouw favoriet van de Rebel?


12 Comments

 • Angelique

  17/01/2015

  wow de kleur die je op je lippen heb, pure liefde! Al vind ik dat palette van zoeva ook erg mooi. Prachtige look heb je ervan gemaakt

  Reply
 • Kiss & Make-up

  17/01/2015

  Had geen idee wie of wat Jett Rebel was, ooops! Wel weer een killer look, dat groene accent is echt super.

  Reply
  • CynthiaKoning

   17/01/2015

   SHAME ON YOU! Of niet, want je woont op dit moment in Zwitserland. Dat verklaart veel, aangezien hij op dit moment grotendeels in België en Nederland doorgebroken is. Hij zal wel internationaal gaan, omdat het knaapje enorm veel talent heeft. Thank you guurl! <3

   Reply
 • maroussia

  17/01/2015

  Heel mooi gedaan! Jett Rebel heeft te gekke looks ^^ x

  Reply
  • CynthiaKoning

   17/01/2015

   Oh, amen gurl! Zijn looks hebben iets vernieuwends, zijn anders en kunstzinnig. Love them!

   Reply
 • Evelien

  17/01/2015

  Waaauw Cynt! Prachtige look weer, vooral je lippen zijn heel mooi gedaan!

  Reply
 • Teddy

  17/01/2015

  Wat een gave look!

  Reply
 • Irma

  18/01/2015

  Love it! Die groene liner staat je super!

  Reply
 • beautifulday4makeup

  18/01/2015

  Je ziet er prachtig uit

  Reply
 • Kaylani

  22/01/2015

  Jelte is echt geweldig, prachtige look heb je gemaakt!

  Reply

Geef een reactie