VIDEO: Shoplog TheMakeUpSpot met o.a. Sleek, Sleek en SIGMA!

Het bereik van kwalitatief goede make-up merken die nog eens betaalbaar zijn én niet op dieren testen is zeer laag. Je moet uit het buitenland bestellen, daarbij komen ontiegelijk hoge verzendkosten bij, waardoor het onaantrekkelijk wordt om iets te bestellen. Gelukkig hebben we de Nederlandse webshop die dierproefvrije make-up verkoopt met buitenlandse merken voor een goede prijs, namelijk TheMakeUpSpot!

4

Klik hier als je de shoplog niet kunt bekijken.

Sleek is het geweldige budgetmerk wat zij verkopen en het assortiment is dan ook waanzinnig groot. Voor ieder wil is er wat! Kleurrijke lipsticks, oogschaduws en blushes tot aan de neutrale varianten om een dagelijkse look te creëren. Dan heb je nog Sigma die niet alleen kwasten verkoopt, maar ook oogschaduw primers, fenomenale lipglosses en oogschaduws!

5

14

IMG_5921

De producten die ik heb aangeschaft:
Zoeva Naturally Yours Palette
Sigma Loose Shimmer Ravashing
Sleek Bare Skin Foundation Shell
Wet N Wild Coverall Pressed Powder
Sleek Face Contour Kit
Sleek Blush Pomegrenate
Sleek Lipstick Russian Roulette

16

17

1

De Zoeva Naturally Yours Palette is ook echt een parel die ik regelmatig gebruik in mijn make-up looks. Zachte romige oogschaduws die mijn hart hebben veroverd. Met alle producten ben ik blij, van de lipstick tot aan de Face Contour Kit! Ben je ook van de internationale merken? Neem dan een kijkje in de webshop van TheMakeUpSpot waar zij een groot assortiment hebben aan buitenlandse merken!

Heb jij al een bestelling geplaatst bij TheMakeUpSpot? En hoe is dat jou bevallen?


8 Comments

 • Teddy

  18/01/2015

  Wat een mooie producten! Wat vertel je trouwens enthousiast :)

  Reply
  • CynthiaKoning

   19/01/2015

   Haha, thanks Teddy! Ik was en ben nog steeds heel tevreden over de aankopen. :)

   Reply
 • femketje

  18/01/2015

  wat heb je trouwens een gorgeous ooglook op in de video :D wauwzers!

  Reply
 • Nicky

  18/01/2015

  Ik word zo vrolijk van je filmpje. Leuke producten.

  Reply
 • Kim

  31/01/2015

  Wat ben je ook een heerlijk mens om naar te kijken! Leuke shoplog ook :)

  Reply

Geef een reactie