Kelly Osbourne Meets Cynthia!

In onze jeugd deelde wij dezelfde haarkleur, kledingstijl, maar had zij er alleen nog een zangcarrière naast, in 2003 kwam Changes van de singer-songwriter uit. Ze kwam op de proppen met een cover, namelijk “Papa Don’t Preach” van Madonna. Ze vecht voor homorechten, omdat er in Amerika – eigenlijk overal – nog steeds teveel wordt gediscrimineerd. Dames en heren, Kelly Osbourne Meets Cynthia!

1

Bij de Golden Globes verscheen Kelly in een prachtige jurk met een aantal stenen op de hals, verwerkt in de jurk overigens. Een hairdo waar je U tegen zegt, de kleur werkt ze wekelijks bij, maar dat kunnen we zien! Matchende oorbellen en een stunning make-up look met twee gekleurde eyeliners. Ik houd van een kleurtje op de oogleden, maar twee? Mind is blown! 

IMG_6420

IMG_6411

8

Nadat mijn gezichtsuitdrukking erop zat, natuurlijk tekende ik mijn wenkbrauwen met de Kardashian Beauty Palette en dan Kim’s Kardazzle. De donkerbruin met de zandkleur, beste combinatie ooit, ging ik over naar mijn foundation. Op dit moment heeft de Bare Skin Foundation van Sleek mijn hart veroverd en depte ik deze over het gezicht heen met een kabuki brush van Boozyshop. Daaroverheen ging de Wet N Wild Coverall Pressed Powder en contourde ik met de NYX Blush in Taupe. Voor de zachte perzikkleur op de appels van mijn wangen gebruikte ik de 004 Blush stick van de Etos!

IMG_6416

17

Primen is de shit, vandaar dat ik voor de I Love Stage Eyebase van Essence ging, maar ook het NYX Jumbo Pencil in Milk. Greep de Naturally Yours Palette erbij van Zoeva en dipte mijn kwast in First Love, de kleur voor op de oogleden en op het wenkbrauwbot + als blendtruc! Blendde dit tot één geheel, zodat ik een lavendelkleur uit de 88 Matte Palette in de arcadeboog kon toevoegen.

IMG_6414

5

Een lichtblauw onder het oog, maar ook dezelfde lavendelkleur die ik licht vervaagde. Meteen door naar de eyeliner die vloeibaar gemaakt moest worden. Check de tutorial hier, want het is een eitje! De ELF Finishing Spray en de NYX Eyeshadow Space, waarmee ik de uiterste wing creëerde en vulde de rest van de eyeliner in met de gelliner van Wet N Wild in het zwart.

IMG_6407

Met de wimperkrultang krulde ik de lashes, gaf mijn waterlijn een baby blauwe kleur met Baby Blue van NYX. Zigzagde met de Hema Dramatic Lash Builder door de wimpers, zodat ik vervolgens de nepwimpers van eBay op kon plakken met de DUO Lash glue in het zwart.

IMG_6412

IMG_6424

De Koning is in haar nopjes, want Be Naturel van Catrice bracht ik aan op de lippen. De mooie nude lipstick matcht zo mooi met de Pristine Nude lipgloss van Max Factor. De kleuren versterken elkaar, waardoor je dé perfecte nude lip krijgt! Als finishing highlighting touch aan de look gebruikte ik Ravashing van Sigma, een losse oogschaduw in de ooghoeken, op mijn neusburg, cupidoboog en ook op de jukbeenderen!

IMG_6401

Hoe simpel is het? En je hebt gewoon een compleet nieuwe look, door twee kleuren in je eyeliner te gebruiken. Het is niet over de top, in your face, maar heel subtiel, vooral ook door de rustige lippen, maar ook de vrij neutrale blushkleur. Ik adoreer deze look, helemaal vanwege de schone en verfrissende touch die eraan zit, maar toch weer totaal anders is! Check hier trouwens de tutorial, maar de video is wel in het Engels!

Heb jij de Golden Globes bekeken? En wie was jouw favoriet?


10 Comments

 • Miranda

  24/01/2015

  Wauw wat mooi!

  Reply
 • Feng

  24/01/2015

  Suppperrrr mooi :D

  Reply
 • alexa

  24/01/2015

  wauw echt super mooi!

  Reply
 • Evelien

  24/01/2015

  Nice gedaan! Maar je bent alsnog 1000x mooier dan Kelly Osbourne vind ikkkk

  Reply
 • femketje

  24/01/2015

  super kekke look :D

  Reply
 • Jasmine

  24/01/2015

  Pracht! Miss Osbourne kan echt elke haarkleur aan, als ze die al niet heeft gehad. Ik was echt amazed door Anna Kendricks jurk, dream dress.

  Reply
 • maroussia

  24/01/2015

  Heel mooi! Veel beter dan kelly :) Hoe krijg je je oogschaduw toch zo goed altijd haha <3 x

  Reply
  • CynthiaKoning

   09/02/2015

   Basissen, primers, opbouwen en veel blenden! Bedankt dame! <3333

   Reply
 • Irma

  26/01/2015

  Pretty! I love Kelly!

  Reply
 • beautifulday4makeup

  30/01/2015

  Wat heb je dit mooi gedaan. Ze kijkt wel zeer geirriteerd op de foto ;)

  Reply

Geef een reactie