VIDEO: GET READY WITH ME FOR NEW YEARS EVE!

Het is niet te geloven dat volgende week alweer de nieuwe maand begint, maar dat houdt ook in dat de Super Bowl voor de deur staat. Mijn haat is gezakt, maar mijn liefde voor make-up neemt steeds meer toe! De allerlaatste look uit 2014, de allerlaatste video en mijn laatste GET READY WITH ME-video van het jaar. Kijk vandaag mee naar de nieuwjaars look die ik de avond creëerde!

Schermafbeelding 2015-01-25 om 00.49.21

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De producten die ik in de tutorial heb gebruikt:
– Essence I Love Stage Eyebase
– Kardashian Beauty Palette Kim’s Kardazzle
– Sleek Bare Skin Foundation Shell
– Wet N Wild Coverall Pressed Powder
– NYX Blush Taupe
– Etos Blush Stick 004
– INGLOT Pigment 180
– Zoeva Naturally Yours Palette
– NYX Jumbo Pencil Milk
– Everyday Minerals I Do Declare
– 120 Palette
– Max Factor Excess Intensity Longwear Liners 04 + 06
– Hema Dramatic Lash Builder Mascara
– eBay nepwimpers
– DUO Lashglue Dark-Tone
– Wet N Wild In The Flesh liptick
– Toupeerkam
– Andrelon hairspray Glans + Fixatie

IMG_5921
Schermafbeelding 2014-12-24 om 03.44.20

Dubbel in de make-up op één dag, dat komt zelden voor, meestal alleen met zieke deadlines, omdat ik er zin in heb of het is oud en nieuw. Geen Black Metal Dahlia op de lippen, want die had ik al overdag op, maar In The Flesh van Wet N Wild. Geen winged eyeliner of pin up look, maar een totaal ander plaatje. Hoe zou mijn look er volgend jaar uitzien? Blauw? Zilver? Of met glitter? Ik ben benieuwd!

Hoe zag jij eruit in de laatste minuten van 2014? Maar de eerste van 2015?


4 Comments

Geef een reactie