FOTD: NUDE.

De luchtige lente staat voor de deur, verfrissende zachte pasteltinten komen te voorschijn en de wallen worden weggetoverd onder de BB creams. Ideaal voor de eerste zonnestralen, maar ook de rustige looks poppen uit de grond. Een naturel look, dat is iets wat al bijna vier jaar lang wordt gevraagd, maar het kleurrijke hart van de Koning kon daar moeilijk aan toegeven. Vandaag speciaal voor jou de natuurlijke make-up look!

123

Natuurlijk op mijn manier, dôh. Het oogt neutraal, omdat je dit niet gewend bent bij mij, maar de nepwimpers, contour- en highlighttrucs zitten erin verwerkt. Zo luchtig als slagroom, met een crèmekleurige finish en veel glans. Gelukkig heb ik nog wel dezelfde basisstap en dat is de oogschaduwprimers, namelijk de Essence I Love Stage Eyebase met op de oogleden en binnenste ooghoeken het NYX Jumbo Pencil in Milk.

IMG_6545

10-ingl

Zachtroze maakt onschuldig, vandaar dat ik voor de INGLOT Eyeshadow D.S. 467 op de leden ging, maar ook in de ooghoeken. First Love op het wenkbrauwbot die afkomstig is uit de Zoeva Naturally Yours Palette en depte deze ook in de hoeken van mijn ogen om de boel op te lichten. Soft & Sexy, ook uit de Naturally Yours Palette in de arcadeboog, blenden tot je rook ziet en klaar is kees! Ook nog wat van de bruine kleur onder het oog om de wimpers wat aan te zetten.

IMG_6547

17

Met een zwarte gelliner van Wet N Wild creëerde ik een nonchalante wing, maakte de stukken tussen de wimpers ook goed zwart met een oogpotlood van TEEEZ en krulde de goddelijke wimpers voor een zwoel effect. Nog een likseltje mascara op de de lange haren die werden voorzien van de Golden Rose City & Style Mascara. eBay nepwimpers als de kers op de taart met de DUO Lash Glue in een DarkTone. Anastasia Highlighting Pen I Camille op de waterlijn, maar het NYX Pigment White op het wenkbrauwbot voor nog meer SHINE! Ook vervaagde ik de highlighter in de hoekjes + binnenste crease van mijn oog.

456

8

IMG_5921

De Sleek Bare Skin Foundation op het gezicht, afgemat met de Wet N Wild Coverall Pressed Powder, jukbeenderen fiksen met de NYX Blush in Taupe en nude lips met Be Natural van Catrice. Het glansje komt van de Pristin Nude lipgloss van Max Factor! Bijna vergeten we de kleur op de wangen en dat is een schattig perzik kleurtje van de Etos, namelijk de Blush Stick in 004. Plus nog wat extra highlighter met Ravishing van Sigma op de jukbeenderen en mijn neusbrug.

678

IMG_6543

5

Het is zo wennen, het lijkt net alsof ik niets op mijn gezicht heb, maar wel een simpele winged eyeliner met wat shimmers en frutsels. Kleur is meer mijn ding, maar stiekem kriebelt het nu ook om meer natuurlijke looks te maken met een vette lipstick, zoals blauw of groen? Of gewoon een perzik kleur? SHIT IS AAN!

Draag jij veel kleur? Of ben jij meer van de nude?


10 Comments

 • alexa

  28/01/2015

  Inderdaad heel nude, dit ben ik niet van je gewend. Je hebt altijd extreme en kleurrijke looks en dan opeens dit. Ik moet even wennen, haha! Nee meid, staat je ook heel mooi.

  Reply
 • Kirsten

  28/01/2015

  Wat een prachtige draagbare look, i like <3!

  Reply
 • Rachel

  28/01/2015

  prachtige look meid!

  Reply
 • Silke

  28/01/2015

  Hou eens op met zo mooi te zijn, jezus. Ik had stiekem gehoopt dat dit je niet zou staan, maar dat doet het wel. Als je er maar niet te veel aan gewend raakt, want je bent de queen of color. Maaaar, als je het combineert met gave lipsticks, oke. Dan blijven we nog even vriendjes. <3

  Nee hoor doll! Het staat je echt prachtig! Leuk om te zien dat je er met natuurlijke makeup ook weer prachtig uit ziet! Maar dat kon natuurlijk ook niet anders he!

  Reply
 • Evelien

  28/01/2015

  Damn prettyyy! Vooral je lippen, wat een mooie nude kleur ♥

  Reply
 • lisa

  29/01/2015

  Dit zijn we niet van je gewend Cynthia! Maar mooi staat het je wel, zeker weten :)

  Reply
 • beautifulday4makeup

  29/01/2015

  Je lippenkleur vind ik supermooi

  Reply
 • Irma

  31/01/2015

  Mooi! Heel natuurlijk!

  Reply

Geef een reactie