VIDEO: SHOPLOG MYAMERICANMARKET MET NAAB!

Helaas sta ik nog steeds niet met twee benen op de Amerikaanse bodem, maar kan ik mij wel wanen in het grote land met het voedsel wat ik heb laten overkomen! Unieke chips soorten die ze hier niet hebben uitgebracht, chocoladerepen, Twinkies en nog meer goddelijke snacks. Samen met de Naabster unboxen + testen wij de items voor én met jou!

Schermafbeelding 2015-01-27 om 22.25.59

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Bij de MyAmericanMarket had ik de bestelling geplaatst, niet alles was nommable, maar de Cheetos chips waren echt NOHOM! De Twinkies daarentegen.. we geven ze nog een nieuwe kans, maar sweet baby jesus, wat was dat vies zeg. Tot nu toe heb ik nog maar bij twee Amerikaanse winkels besteld, maar ik ben opzoek naar meer + nog meer unboxing + shoplog video’s voor jullie. Laten we samenwerken en laat in de comments weten welke shops jij kent + die naar Nederland verscheept, zodat wij daar de volgende keer kunnen gaan bestellen!

Welke Amerikaanse food shops ken jij? En heb jij er ooit besteld?

4 thoughts on “VIDEO: SHOPLOG MYAMERICANMARKET MET NAAB!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *