EPICDAY, de SUPER BOWL XLIX!

Knikkende knieën, trillende handen, klotsende oksels en afgekloven nagels, want de laatste wedstrijden van het groengele leger was zenuwslopend. Na de verloren playoff game kreeg ik een inzinking, stopte met social media, had slapeloze nachten en was rusteloos. Het seizoen was voorbij, het is écht voorbij, maar toen realiseerde ik mij dat dé dag nog moest komen. Het is namelijk alweer tijd voor de 49ste editie van de Super Bowl!

Eerst zou ik het niet eens gaan kijken, maar inmiddels ben ik bijgedraaid, heb ik mijn volgende bestelling in mijn hoofd bij de NFL shop geplaatst en weet ik hoe ik het verdriet kan verwerken. Nummer 50 wordt van ons, van de Green Bay Packers, maar dit jaar shinen twee teams die vorig jaar en drie jaar terug in de finale stonden, namelijk de winnaars van 2014, de Seattle Seahawks tegen de verliezers van 2012, de New England Patriots!

Drie jaar terug was ik ook al voor de Patriots, ondanks dat zij met een man teveel op het veld stonden, het een aanfluiting van een wedstrijd was, maar hey, ook dit jaar zal ik het team supporten! Natuurlijk in mijn eigen vertrouwde kleuren, groen en geel met de cijfers 12 en de letters ‘RODGERS’.

Het is een dag waar ik écht naar uit heb gekeken, gewoon vanwege de activiteiten eromheen, de games, dé game zelf, maar ook de lekkere hapjes, de gezelligheid en stiekem met hoop dat we erin zouden staan. Volgend jaar beter, maar eerst genieten van de Super Bowl XLIX!

Ga jij de Super Bowl vannacht kijken? En welk team denk jij dat er gaat winnen?


5 Comments

 • Irma

  01/02/2015

  Ik ben voor de Patriots! Ben heel erg benieuwd hoe ze het gaan doen! :)

  Reply
  • CynthiaKoning

   09/02/2015

   FUCK YEAH GURL! THEY FUCKING WON! Serieus, ik heb echt mijn nagels opgegeten, dat niet, wel hotdogs, maar wow. De wedstrijd was mind-blowing.

   Reply
 • Esmeralda

  01/02/2015

  Waar kan je dit bekijken? Groetjes

  Reply
  • CynthiaKoning

   09/02/2015

   Het was op BBC en op FOX, maar ook gewoon op het internet bij verschillende streams, alhoewel die wel moeilijk te vinden zijn. :”)

   Reply
 • Nah, nks voor mij! Misschien dat mn vriend gaat kijken, dan pak ik mn laptop er wel weer bij haha!

  Reply

Geef een reactie