NEW LE CATRICE: NUDE Purism!

Een zachte lente zouden wij tegemoet gaan, maar met de sneeuwstorm die afgelopen week heel de oostkust in Amerika platlegde, hadden zelfs wij last van aardig wat winterse buien. Ondanks de koude temperaturen verwarmd mijn sneller kloppend hart het lichaam, door het zien van de nieuwe limited edition van CATRICE, genaamd Nude Purism!

Schermafbeelding 2015-02-01 om 01.57.39

De lente van 2015 zal vol transparante stoffen, prachtige vloeiende lijnen een belangrijke rol spelen, want het is één van de genoemde trends. Gebroken wit, zand en roze, gaan hand in hand met de nudetinten. CATRICE wordt een aantal quattro’s rijker, maar ook een highlighter, lipsticks en wat nagellakken!

Ribbet collage2Ze voegen maar liefst vier vloeibare eyecatchers toe aan het nagelassortiment, namelijk C01 Taupeless, C02 Barely Pink, C03 Pure Blue en C04 Naked Brown. De ware perfectie, want de koffiekleur van de koude dagen zit er tussen, net zoals de koel lichtblauwe kleur die het lenteseizoen verwelkomt. Kortom, echte musthaves voor het lenteseizoen! De nagellakken zijn verkrijgbaar voor €2,99!

Catrice Nude Purism

Een aantrekkelijk 3D relief van de ultrazachte, geperste poeder wat je op de jukbeenderen kunt gebruiken, maar ook de neusbrug, de ooghoeken, het wenkbrauwbot en wat dacht je van je cupidoboog? Of je neklijn? De mooiste (under)statement van deze editie is een lust voor het oog, namelijk de Pure Shimmer Highlighter! Verkrijgbaar in één kleur en voor €4,59.

Catrice Nude Purism Gentle Lip Colour C04 Nearly Nude Catrice Nude Purism Gentle Lip Colour C03 Delicate Rosewood Catrice Nude Purism Gentle Lip Colour C02 Silky Rose Catrice Nude Purism Gentle Lip Colour C01 Barely Pink

Vier subtiele nudetinten zullen zich toevoegen aan de tijdelijke collectie van CATRICE! Toffe, roze, rosé en klassiek rozenhout creëren supernatuurlijke kleuraccenten op de lippen. Een crèmige textuur met een glanzende finish die verpakt is in een luxe zwartmatte huls. Verkrijgbaar in C01 Barely Pink, C02 Silky Rose, C03 Delicate Rosewood en C04 Nearly Nude voor €4,59.

1

Twee overtuigende quattro’s met elk vier trendy nude kleuren, net zoals de lipsticks en de nagellaks bevatten deze ook koffie, zand, rosé en worden aangevuld met koel lichtblauw. Taupe en lichtroze, zachtroze en deze worden begeleid voor donker aubergine. Beide combinaties bevatten, zijdeglanzende tinten die mooi en subtiel worden gecombineerd met matte oogschaduws. Het biedt maximale dekking, is gemakkelijk aan te brengen verkrijgbaar in twee kleuren C01 Naked Brown en C02 Taupeless voor €4,59!

Zowel de oogschaduws als de highlighter hebben mij ingepakt, alhoewel de lipsticks er ook zeker mogen wezen! Tot nu toe heb ik goede ervaringen met de lipsticks van CATRICE, keren die telkens terug in mijn make-up looks, dus Delicate Rosewood, daar moet even naar worden gekeken! De collectie is in maart 2015 verkrijgbaar, zowel in Nederland als in België!

Welk product vind jij aantrekkelijk klinken? En welke moet jij gewoon scoren?!


8 Comments

 • Redhotjillypeppers

  02/02/2015

  Ik ben wel benieuwd naar de highlighter !

  Reply
 • maroussia

  02/02/2015

  De highlighter lijkt mij geweldig ♡

  Reply
 • Irma

  02/02/2015

  Die highlighter en lipsticks lijken mij wel wat!

  Reply
 • Manon

  02/02/2015

  De highlighter wil ik zeker!

  Reply
 • alexa

  02/02/2015

  ben benieuwd naar de quatro’s! zien er goed uit!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  02/02/2015

  Die lippenstiften lijken me wel wat.

  Reply
 • Evelien

  03/02/2015

  Ik ben zoo benieuwd naar deze collectie! Die highlighter en lipsticks ♥ Hoewel ik wel benieuwd ben naar de pigmentatie van de lipsticks, want de laatste tijd zijn ze bij LE’s van Catrice meer sheer.

  Reply
 • beautifulday4makeup

  04/02/2015

  Ik ben benieuwd naar de oogschaduwpalettes

  Reply

Geef een reactie