Ke$ha Meets Cynthia!

Met een hart voor de jaren ’80, waarin zij opkijkt tegen Madonna, Queen en Beck. Pakkende beats, met lekkere meezing lyrisch en nummers die in je hoofd blijven hangen. Hierdoor pakte zij twee nummer één hits met ‘Tik Tok’ en ‘W R Who We R’, schrijft songteksten voor andere artiesten in hetzelfde wereld, voor o.a. Britney Spears. Genomineerd voor meer dan 40 awards en vecht voor dierenrechten. Kesha, beter bekend als Ke$ha Meets Cynthia!

IMG_6581

GlitterQueen Ke$ha publiceerde de uitbundige look op Instagram, waar ik de foto spotte en deze meteen opsloeg. Glitters, dikke nepwimpers en kleuren waar je U tegen zegt, de perfecte combinatie voor een Meet. Het zijn aardig wat extreme kleuren, maar ook die moeten goed op hun plek blijven zitten, waardoor primers ook hier van belang zijn. De Essence I Love Stage Eyebase in combinatie met het NYX Jummbo Pencil op de oogleden, in de ooghoeken, maar ook onder het oog.

22222

Een gouden oude die al een tijdje op vakantie was, maar bij de Kesha-look kon ik het pareltje er weer bij pakken, namelijk de 120 Palette! NEONROZE, YEASH, NEONROZE  op het ooglid, een lichtere variant van de roze in de ooghoeken en vervagen als sneeuw voor de zon, wat gemakkelijk moet verlopen met de blendtruc. Een vrij harde paars onder het oog, echt een eyecatcher, blend dit opnieuw tot een rookgordijn.

4444

Om de oogmake-up dramatischer te maken voegde ik het zwarte oogpotlood van TEEEZ eraan toe, zowel op de waterlijn, als tussen de wimpers, maar ook een flinterdunne eyeliner op de oogleden. Met de eyesmudger van Zoeva vervaagde ik het randje tot iets zachters, voegde hier de donkerpaars aan toe. Ook deed ik hetzelfde aan de onderkant, nam mijn outer v mee en ging verder de arcadeboog in met een paars uit de Sleek Curacao Palette.

1-rbp

Terug naar de roze tinten, waarvoor ik de Technic Electric Palette gebruikte en pakte daar de neon shimmer roze uit, blende dit in de bovenste ooghoek en de lavendelkleur ging onder het oog in de hoeken. Vervolgens met de matzwart uit de 120 Palette over de eyeliner aan de bovenkant, maar ook langs de wimperrand aan de onderkant. Kesha’s favoriete momentje, de glitters! Ik gebruikte een glitterliner van NYX de Dramatic Sparkle Studio Effect in Crystal Hip. Met mijn vingers depte ik de glitters op mijn oogleden, maar ook aan de onderkant.

3333
13-rbp

Krulde mijn wimpers, bracht nog een keer het zwarte oogpotlood aan van TEEEZ en ging over naar de mascara van de Hema, de Dramatic Lash Builder. Met de DUO Lash Glue in DarkTone plakte ik een setje eBay wimpers op, vervolgens de MAX & MORE nepwimpers en dan nog een keer de falsies aan de onderkant.

123456789

IMG_6595

Tijd om de ogen te laten spreken en daarvoor gebruikte ik de Sleek Bare Skin Foundation om de boel af te vlakken, matteerde de glans met de Wet N Wild Coverall Pressed Powder en vormde jukbeenderen met de NYX Blush in Taupe. Met Angel van de Make Up Store bracht ik wat highlighter aan op mijn neusbrug, op de gecreëerde jukbeenderen en op mijn wenkbrauwbot. Rivera Rose blush van Catrice op de appels van mijn wangen. Nude lips die mede mogelijk zijn gemaakt voor de Be Natural lipstick van hetzelfde merk en Pristine Nude van Max Factor.

IMG_6578

De nepwimpers die overdreven aanwezig zijn, de kleurencombinatie en de glitters, dat is gewoon pure liefde. Een look vol met passie, over de top, maar toch een nieuwe favoriet. Nooit geweten dat het best draagbaar zou zijn, ik houd ervan!

Wat vind jij van de onderste nepwimpers?

Bekijk hier trouwens één van mijn eerste Meet Cynthia’s ook met Kesha!


10 Comments

 • femketje

  07/02/2015

  Super awesome, love it!

  Reply
 • Rachel

  07/02/2015

  heel tof meid helemaal indentiek! liefs en een goed weekend!

  Reply
 • Manon

  07/02/2015

  WOW perfect!

  Reply
 • Irma

  07/02/2015

  Awesome! Ik vind Ke$ha sowieso er altijd mooi uitzien!

  Reply
 • Joyce

  07/02/2015

  Wauw! Prachtige ooglook!

  Reply
 • beautifulday4makeup

  07/02/2015

  De look staat jou veel mooier dan bij haar!

  Reply
 • maroussia

  07/02/2015

  Oh my god, meid! Deze versie is zo goed gelukt! Veel beter dan die van Ke$ha. Echt prachtig. Die nep wimpers zijn zo gaaf. Alleen hoe doe je dat met lenzen? Bij heftige looks (vooral als ik met oogpotlood in de weer ga) gaan ze bij mij ontsteken :( x

  Reply
  • CynthiaKoning

   09/02/2015

   Aw, thank you Maroussia! <3 Hoe bedoel je? Ik maak vaak eerst mijn ooglook en voeg later de lenzen pas aan mijn look toe. Het verschilt eerlijk gezegd ook per lens, want mijn swirl lenzen draag ik tijdens mijn make-upsessie, maar de witte lenzen zijn zo wazig dat ik ze pas later toevoeg. Meestal op het laatst of als ik met veel nepwimpers zoals hierboven in de weer ben, dan plak ik mijn nepwimpers er pas op, als mijn lenzen erin zitten. :) Goed schoonmaken van je producten + je lenzen is een must, helemaal omdat je bij je ogen bezig bent, die moeten nog langer mee dan vandaag. :D

   Reply

Geef een reactie