DUO Lash Glue Dark-Tone!

Een merk waar ikzelf al wel mee bekend was, maar omdat ik een jaar geleden nog niet eens nepwimpers kon opplakken, was ik hier totaal niet mee bezig. Gedurende herfstperiode kreeg ik de techniek onder de knie, misschien omdat ik deze had aangepast, maar ook omdat ik leerde met de producten van DUO om te gaan. Het merk bracht mij veel, vandaar dat ik overstapte naar de upgrade, namelijk de DUO Lash Glue in de DarkTone!

IMG_6662

IMG_6658

IMG_6659

In het begin van het opplakken van falsies is het belangrijk dat je witte of het liefst transparante wimperlijm gebruikt, omdat je weleens kan uitschieten. Je plakt het niet meteen goed op de juiste plek, trekt het los, waardoor er resten achterblijven en die drogen transparant op. Niemand die dat ziet, maar met een donkere wimperlijm zie je dat juist wel! Maak gebruik van deze tutorial, hierin leer ik jou namelijk hoe jij het beste je wimpers kan opplakken, maar laat ik ook mijn eigen techniek zien!

IMG_6661

IMG_6670

IMG_6660

DUO is volgens vele dé wimperlijm onder de wimperlijm! Een klein tubetje gehuld in een grote kartonnen verpakking waarop de uitleg staat. De transparante verpakking wordt bedekt met blauwe letters, maar de DarkTone wordt voorzien van een rode/roze kleur. Ideaal als je beide in je collectie hebt!

IMG_6663

IMG_6668

Ook bij de DarkTone is de substantie vrij vloeibaar, waardoor je makkelijk met de tut kan doseren. Pas op, want de tube knijp je vrij gemakkelijk in en dan eindigt er een hele dot op de wimper. Een antraciete kleur, wat uiteindelijk tegen zwart aan zal opdrogen. Hierdoor zie je lijmresten niet zitten, omdat dit zich in de wimpers blend, zowel de natuurlijke wimpers als de nepperds, maar ook is het niet zichtbaar op je eyelinerrand.

3333Hier heb ik de Dark-Tone gebruikt.

5Ook hier heb ik de Dark-Tone gebruikt voor de nepwimpers.

IMG_6103Bij de bovenste wimpers heb ik de transparante versie gebruikt en als je goed kijkt zie je bij de wimperrand wat lichte stukken. Dat is de opgedroogde lijm.

IMG_5102Ook hier ging ik voor de normale DUO Lash Glue.

Met behulp van make-up reiniger verwijder je de wimperlijm weer van je oogleden, waardoor er geen restanten achter kunnen blijven. De geur is alleen minder aangenaam, maar na verloop van tijd wen je hier aan + als het opdroogt is het al vervlogen. Ben je behendig met nepwimpers? Schaf dan de Dark-Tone van DUO Lash Glue aan, het is een must have! Mijn wimpers blijven perfetto op hun plek zitten, laten niet los gedurende dag en je ziet geen lijmresten meer!

De DUO Lash Glue in de Dark-Tone is verkrijgbaar bij BeautyJoint voor $5,99(=€5,30!) . Pas wel op met verzenden, dit gebeurt namelijk vanuit de USA, waardoor er verzendskosten bij komen kijken en die kunnen aardig oplopen. Zij verkopen ook nog de normale versie!

Ken jij BeautyJoint al? En welke wimperlijm gebruik jij?


10 Comments

 • Irma

  09/02/2015

  Goede review! Ik houd het voorlopig nog even bij transparante, omdat ik nog wat oefening kan gebruiken :)

  Reply
 • Rachel

  09/02/2015

  super handige en goede review ik wil ook zo graag een goede wimperlijm waardoor mijn nepwimpers niet meer loslaten bij mijn ooghoek!

  Reply
 • Linda Von Diesel

  09/02/2015

  Ik gebruik de blauwe/transparante. Zwart heb ik wel eens geprobeerd maar dat was geen succes. Soms willen m’n handen nog wel eens trillen en dan zit je zwarte lijm all over the place.

  Reply
  • CynthiaKoning

   09/02/2015

   Mhmh, so true gurl! Dat is weer het nadeel als je met de donkere lijm werkt, maar DUO is amazing hé?!

   Reply
 • Redhotjillypeppers

  09/02/2015

  Ik wist zelfs niet dat er donkere wimperlijm bestond. Lijkt me erg handig !

  Reply
 • femketje

  10/02/2015

  die moet ik ook nog altijd eens scoren!

  Reply
 • beautifulday4makeup

  11/02/2015

  Ik hou het nog even bij transparante lijm. Ik ben geen held in het aanbrengen. Bij een ander is het wel een stuk makkelijker om aan te brengen

  Reply
  • CynthiaKoning

   12/02/2015

   Oh, serieus? Nog nooit geprobeerd eigenlijk! Ik ga dat eens doen, thanks!

   Reply
 • Kaylani

  13/02/2015

  Oh wauw, dat is ongelofelijk handig!

  Reply
 • Pingback: 10 tips voor nepwimpers aanbrengen! – BEAUTY KONING

Geef een reactie